I kveld skjer det noe skikkelig spennende!

Herregud! Jeg kan ikke tro at dagen allerede er her! Den har vært planlagt i rundt to måneder, og nå gleder jeg meg helt ekstremt til å endelig oppleve drømmedøgnet med jentene i mitt liv. Alt det her er en slags kombinert julepresang og overraskelse fra pappa – til meg, mamma og lillesøster.

Jeg vet allerede hva vi skal gjøre, men mamma og lillesøster vet ingenting annet enn hva de måtte pakke (som blant annet er badetøy og lue 😉). Derfor kan jeg heller ikke skrive noe mer om hva som skjer det neste døgnet enda, men jeg lover å dele alt i løpet av de neste dagene. Om du likevel er nysgjerrig eller utålmodig kommer jeg også til å oppdatere jevnlig på instastory underveis!

Håper vi sees der! Brukernavnet mitt er @linntheresedagsland

Legg igjen en kommentar