I dag tar jeg fri fra alt!

Åh, for en deilig lørdag! I dag har jeg bare tatt fri fra alt, og levd livet fullt ut. Det startet med at Christopher og jeg lå og dro oss lenge i sengen på morgenkvisten i dag. Dennis sov nemlig over hos mamma! Etterpå kjørte jeg også bort hit hvor jeg har tilbrakt dagen i godt selskap.

Vi har vært en tur på Barnas Hus, men utenom det har vi ikke gjort en verdens ting, og det er så deilig! Dennis storkoser seg med sin firbeinte lekekamerat, som på bildet over her har en liten pause for å passe på babyen i magen.

Husker dere at det var Milo som fant ut at det var en liten spire i magen i utgangspunktet? Les alt om den opplevelsen HER hvis du ikke allerede har gjort det!

Resten av kvelden skal nytes her før vi kjører hjem akkurat tidsnok til leggetid. Når Dennis er i drømmeland er planen å få sydd ferdig ett av tre babynest til babyen i magen!

Legg igjen en kommentar