DEN PERFEKTE GAVE – HOTELL I EGEN BY!

Reklame // momondo

Det var mange av dere som ble både overrasket og glad på våre vegne av gårsdagens innlegg! Hotell i egen by liksom, hvor digg er ikke det? Et herlig avbrekk fra hverdagen i deilige senger, med hotellfrokost og som gjester på ferie uten å måtte reise bort. Absolutt noe de fleste burde prøve ut!

Nå som både morsdag og valentinsdagen er like rundt hjørnet har du en perfekt mulighet til å gjennomføre akkurat noe slik!

Dersom du bruker Momondo når du leter etter hotell får du en oversikt over alle hotellene i byen din, og de aller beste prisene på hvert enkelt hotell! Bare tast inn antall personer og datoen du ønsker å overnatte. Da popper det ene tilbudet etter det andre opp, og du kan enkelt velge ut det billigste, mest lukseriøse eller bare den beste prisen på favoritthotellet ditt om du ønsker. Det er superenkelt! Vi bodde på Scandic Maritim i Haugesund.

Sjekk ut utvalg og pris på hotell i DIN by på Momondo her. En perfekt gave til venninne, søster, mor eller kanskje du bare vil koble ut fra hverdagen helt på egenhånd – et stille døgn i eget selskap kan være ganske magisk det også.

Legg igjen en kommentar