Et av mine nyttårsforsett!

Fredag og helg igjen! Nå sitter jeg midt på stuegulvet og sorterer babyklærne etter Dennis. Herlighet så smått – man glemmer virkelig hvor liten en nyfødt er! Nå som vi vet kjønnet er det litt enklere å få orden på klærne. Alt er derfor tatt opp fra kjelleren og blir nå sortert etter størrelse, samt kjønn, og så får noe av det plass i kjelleren igjen mens resten blir lagt klart på det kommende barnerommet.

Jeg har forresten begynt å tenke litt på dette rommet den siste tiden også! Angående farger. Jeg vil gjerne ha en skikkelig farge-farge, det vil si ikke sort eller hvitt, men jeg vil heller ikke ha typisk rosa eller blå. Med andre ord trenger jeg tips til kjønnsnøytrale farger å ha på veggene og interiøret. Jeg heller litt mot gult eller lysebrunt i skrivende stund!

Ellers startet vi som alltid dagen med å trene. Vi har også hatt årets første handletur! Tenk det. Hele 11 dager inn i det nye året. Kjøleskapet ble så fullt i julen at vi har kunnet leve på det sååå lenge! Hittil har vi kun kjøpt inn et brød den ene dagen og melk noen dager etter. En skikkelig handlerunde hadde vi ikke før i dag.

Et av mine nyttårsforsett er å bli flinkere til å planlegge middagene for uken. Det var jeg skikkelig god på før, men i slutten av 2018 ble det alltid et spontant valg på ettermiddagen samme dag. Veldig slitsomt og ikke minst mye dyrere enn om man setter av litt tid til planlegging en gang i uken! Så langt har det gått kjempe fint, og nå ligger råvarer til middagene hele den kommende uken klart i kjøleskapet.

Bildene i innlegget er forresten fra ene økten tidligere i uken som jeg ikke har fått mulighet til å dele før nå!

4 kommentarer om “Et av mine nyttårsforsett!”

Legg igjen en kommentar