Endelig fikk vi vite kjønnet!

I dag var det endelig tid for den ordinære ultralyden! Like etter levering i barnehagen kjørte vi derfor til sykehuset, med et lite stopp innom cirkle k for å fylle kakao på koppen! Litt sukker i kroppen er alltid greit før en ultralyd slik at barnet beveger litt på seg. Ikke bare blir det mer spennende å se på, men du har også mye større sjanse for å se kjønnet til den lille ettersom barnet mest sannsynlig endrer stilling i løpet av undersøkelsen om det ligger i en lite oversiktlig stilling til å begynne med.

Det var faktisk tilfelle for oss i dag! Da vi startet ultralydundersøkelsen lå babyen med ryggen mot oss og bena i kors over kjønnet. Det gikk riktignok ikke lange tiden før skatten beveget på seg og vi fikk fullt innsyn! Akkurat hvilket kjønn som skjuler seg i magen ønsker vi å holde for oss selv en ørliten stund til, og håper dere respekterer det.

lille luring som lå med ryggen til under hele undersøkelsen


Ellers kan jeg fortelle at babyen er helt frisk og fin. Alt var som det skulle, og terminen ble forskjøvet med enda tre dager! Totalt har jeg nå altså blitt flyttet ei uke tilbake i forhold til mensterminen som er 19.juni!

Det offisielle ultralydterminen min er 26.juni 2019, og denne datoen kommer heller ikke til å bli korrigert mer på et senere tidspunkt! Alt i alt er vi veldig lykkelige og gleder oss masse til å dele kjønnet med dere ganske snart.

Legg igjen en kommentar