En helt perfekt nyttårsfeiring!

✳︎ H A P P Y ✳︎ N E W ✳︎ Y E A R ✳︎

I går feiret vi det som må være en helt perfekt nyttårsaften! Absolutt alt gikk som det skulle (for uten om at mormor og morfar hadde glemt kolerabistappen, haha. Det gjorde riktignok ingenting for vi hadde så mye god mat likevel!) Dennis var i strålende humør, maten smakte nydelig, hundene taklet fyrverkeriet kjempe fint, minstemann sovnet kl.19 og drømte seg gjennom alle smellene helt til over midnatt. Pakkeleken var kjempe morsom og dessertene skikkelig gode. Med andre ord kunne det egentlig ikke blitt bedre.

Det må love godt for det kommende året! 2019. Året vi skal bli fire. Firkløveret vårt skal bli komplett, og familien fullkommen. Som vi gleder oss til alt det kjekke vi har i vente! For ikke å snakke om at vår lille skatt blir hele 2 år om bare to måneder.

Jeg stekte ribbe for første gang i mitt liv, og til tross for at nervene var i helspenn og jeg var livredd for å gjøre noe feil og dermed klusse til hele nyttårsmiddagen ble resultatet helt nydelig! Svoren ble sprø, kjøttet mørt og smaken skikkelig god. Flaks for meg at snille mormor tok seg av alt tilbehøret og hoveddesserten, så slapp jeg å tenke på noe annet enn den skumle ribba!

En ekstra dessert jeg lagde kvelden før ble også skikkelig god. Et prosjekt jeg var veldig spent på om ville bli vellykket – sukkerfri pannacotta med klementin og pepperkake! Oppskriften vil jeg gjerne dele med dere i et eget innlegg. En mektig dessert som selvsagt er lavkarbovennlig!

Etter at maten var spist, minsten i seng og desserten inntatt la vi frem pakkene. Tradisjonen tro handler vi inn to gaver hver som vi spiller om i løpet av kvelden. Veldig moro og enkelt! Spillet starter med alle gavene på bordet, så triller vi to terninger etter tur. Den som får to like eller en sekser får lov til å velge seg en pakke, og slik fortsetter vi til alle gavene på bordet er delt ut.

Da setter vi timeren på mobilen – i år valgte vi 7 minutter. Også fortsetter vi med terningene. Forskjellen nå er at den som får to like eller en sekser får velge den pakken de vil fra en av de andre. Når klokken ringer får man de gavene man sitter med, og pakker opp etter tur.

En ekstra regel vi pleier å ha er at det ikke er lov til å ta gave fra noen som bare har én igjen. På den måten får alle minst én gave uansett når klokken ringer.

Håper deres nyttårsfeiring har vært like fin som vår!

4 kommentarer om “En helt perfekt nyttårsfeiring!”

  1. trodde du var i mot alkohol i høytider? mener du har skrevet det flere gganger. Blir det ikke da litt feil å poppe sjampanje rett foran D å så drikke den til maten med barn tilstede ?

Legg igjen en kommentar