Den berømte hotellfrokosten!

Reklame // momondo

H . O . T . E . L . L . F . R . O . K . O . S . T

Vi kan vel ikke være de eneste i denne verden som verdsetter en skikkelig god hotellfrokost mer enn noe annet! For å ta et eksempel; i det øyeblikket lillesøster fikk vite at vi faktisk skulle overnatte på hotell utbrøt hun i full ekstase «Åh, mamma!!! HOTELLFROKOST!«, og slik tenkte vel både mamma og jeg også. Noe av det aller beste med et hotellopphold må jo være den fantastiske hotellfrokosten.

Det som var så fint var også at hotellet vi bodde på er blitt kåret til å ha Norges beste frokost! Hvor sykt er ikke det!? Scandic er virkelig kjent for frokosten sin, og det var absolutt ikke vanskelig å forstå da vi sto der morgenen etter med en tom tallerken i hånden og altfor mye å velge mellom foran oss!

Man kunne virkelig få tak i ALT på den frokosten! Det var fersk fisk som kom rett fra fiskebåten utenfor, pålegg i alle mulige varianter, varm mat med uendelig utvalg, mange ulike typer brød, rundstykker og ikke minst yoghurter med alt du kan tenke deg av musli og frukt til.

En hel vegg med MAT UTEN hadde de også. Muffinsen på bildet under her var faktisk glutenfri. Jeg var i tvil om jeg skulle velge den eller ikke ettersom jeg faktisk kan spise mat med gluten, men det var så stort utvalg at jeg er sikker på at alle med glutenallergi fant noe de ville ha likevel. Og dere! Muffinsen smakte helt fantastisk og var skikkelig saftig!

Smoothier, ferskpresset juice, oppskjært frukt, kaffe i uendelig varianter og vann både med og uten smak – altså det var helt sinnsykt hvor stort utvalget var! Hjemmelaget syltetøy, nystekte lapper etcetera, etcetera. Slik kunne jeg fortsatt i en evighet, men det enkleste er egentlig å bare anbefale dere en tur innom Momondo selv.

Der kan du enkelt få et greit overblikk over hvilke Scandic hotell som ligger i nærområdet ditt. Book en natt i ro og fred før du nyter tidenes beste hotellfrokost sammen med de du er aller mest glad i.


Bare klikk deg inn HER, tast inn «scandic + eventuelt din hjemby» (for eksempel Scandic Haugesund) i søkefeltet og deretter hvilken dato du ønsker å overnatte. Da får du en liste over alle scandic hoteller i ditt nærområde til den aller beste prisen!

Legg igjen en kommentar