De første sparkene fra innsiden!

AFTER WORKOUT - SMOOTHIE BOWL

Dagen i dag har vært en skikkelig lang og energikrevende dag! Vi har fått unnagjort mye som blant annet å trene, bake, leke og sortere klærne i alle tre klesskapene. På planen resten av kvelden er det kjelleren som står for tur! Alle kasser med for små barneklær skal få komme opp i stuen og sorteres. På torsdag skal vi på ordinær ultralyd, og da kan vi endelig gå gjennom klærne på ordentlig, og sortere dem enten inn på barnerommet eller ned i kjelleren igjen. Jeg er så spent på om det er en liten jente eller en gutt jeg kjenner sprelle inne i magen.

Det er vel allerede snart et par uker siden jeg kjente bevegelse for første gang. Kvelden før jeg gikk inn i uke 16! Tenk det, så mye tidligere enn med nummer én. Men nå visste jeg akkurat hva jeg skulle kjenne etter, så det var helt klart enklere denne gang. Kilingen på innsiden av magen dukker opp nesten hver eneste kveld, og faktisk i dag mens vi satt og spiste med middagsbordet også! Helt plutselig uten at jeg tenkte på den lille kjente jeg han eller hun begynte å turne der inne.

Det er deilig det!

Legg igjen en kommentar