Bakt potet på BARE 5 MINUTTER!

Åh, jeg føler jeg svikter den indre lavkarberen i meg nå – og ikke minst alle dere som oppdaget bloggen min via lavkarbolivsstilen min! Dere får bare bla forbi dette innlegget, og late som dere aldri har sett det. Det siste jeg vil er å friste med nei-mat. For det er altså dette jeg har cravet i over en uke nå!

Bakt potet har blitt min faste kos hver eneste kveld etter at Dennis er i seng, og jeg har funnet en måte å lage det på som kun tar 5 minutter! NOE SÅ FANTASTISK. Så raskt, men samtidig så godt.

Du trenger:

ei stor potet

ønsket tilbehør (jeg pleier å ha mais, smør, lettrømme, piffi og litt raspet agurk)

plastfolie

aluminiumsfolie

mikrobølgeovn

Slik gjør du:

Pakk poteten inn i plastfolie og stikk noen hull i poteten med en gaffel. Bak den så i mikroen i 4 minutter (5 om den er større enn den jeg har på bildet).

Pakk den så ut av plastfolie, skjær et kutt i poteten, legg i en stripe smør og pakk igjen mens du finner frem resten av tilbehøret slik at smøret får smeltet seg godt inn i poteten.

Deretter er det bare til å pakke opp og nyte!

Advarsel: du blir hekta!! Jeg har spist 2 bokser lettrømme, 3 bokser mais og 7 poteter den siste uken 😳

En kommentar om “Bakt potet på BARE 5 MINUTTER!”

  1. Passer ikke helt til dette innlegget, men jeg har til ukens spørsmål. «Har du noen annbefalinger til lavkarbovennlige restaurater/retter i Haugesund?» Har tenkt å leve på lavkarbo en stund og synes det er viktig for trivselen å kunne gå ut å spise ved spesielle anledninger.

Legg igjen en kommentar