100 kilo på stangen – med baby i magen

Herlighet så moro! I dag presterte jeg langt over forventet, og det føltes SÅ deilig å kjempe opp noen tunge og seige vekter igjen. På planen sto ryggen for tur, og etter å nærmest ha slitt meg ut på de første fire ryggøvelsene; breie nedtrekk, smale nedtrekk, sittende roing og foroverlent roing, gjensto kun markløft!

Før svangerskapet trente jeg gjerne på rundt 90 kilo. 3-5 sett på maks og 6-8 repitisjoner. Etter at mageboeren flyttet inn har jeg kun hatt markløft én gang, og da hadde jeg en skikkelig dårlig dag, bekkenet begynte å gjøre vondt i bunnposisjonen og jeg orket ikke ta noe mer enn 70 på det meste. Derfor kan jeg trygt si at jeg var spent på hvordan det kom til å gå i dag.

Jeg gjorde riktignok en liten forandring: å ta markløft fra dette stativet slik at jeg unngikk den verste bunnposisjonen som fikk bekkenet til å verke sistgang. Det hjalp skikkelig godt, og jeg følte ikke et eneste snev av ubehag i dag! Kroppen kjentes også overraskende pigg ut. Jeg dro opp den ene vekten etter den andre uten noen problem! Da jeg kom til 90 kilo og det enda føltes relativt greit ut, la jeg like gjerne på enda 10 kilo til!

100 kilo på stangen MED baby i magen. Herregud så gøy!

Det ble til slutt 3 x 3 på 100 kilo og jeg er strålende fornøyd med dagens innsats. Godt å kjenne at den lille der inne ikke er en hindring for å kunne løfte tungt!

💪

En kommentar om “100 kilo på stangen – med baby i magen”

Legg igjen en kommentar