Verdens beste julefrokost!

Frokoster i desember er nødt til å være de beste! Jeg tror til og med jeg tørr påstå at de slår frokoster med fersk frukt på terrassen i deilig solskinn en varm sommerdag langt ned i sokkene! For dette her var rett og slett en magisk måte å starte dagen på.

Verdenes snilleste mamma kom i går med en hel haug stappfulle bæreposer med all slags deilig julemat til oss! Vi som vanligvis klarer oss med to alternativer til pålegg i kjøleskapet av gangen ble overveldet over det store utvalget vi plutselig kunne kose oss med. Jeg dekket derfor frokostbordet med mange ulike oster, salami, grønnsaker og frukt samt baguetter, kjeks og pepperkaker!

Alle de ulike smakene av søtt, salt og sprøtt kombinert gav tidenes smakseksplosjon i munnen, og dette frokostbrettet her klatret seg dermed opp på en klar førsteplass når det gjelder mat og matretter. Vi satt lenge med bordet bare for å nyte denne lange, deilige lille julaften morgenen. Til og med Dennis hadde tålmodighet til å sitte en liten stund akkurat denne morgenen, og det gjorde det hele om mulig enda mer magisk.

Om du trenger inspirasjon til morgendagens frokostbord vil jeg anbefale deg på mitt varmeste å ta inspirasjon fra smakssammensetningene på bildene over!

Legg igjen en kommentar