Ukens spørsmål #95

Det ser ut til at dere har tatt juleferie i kommentarfeltet denne uken, haha! Men det går helt fint, jeg har ikke vært superaktiv med oppdateringene selv også. Det resulterte imidlertid at det bare var tikket inn to spørsmål denne uken.

Kunne du ha linket til kubus skålen?

Såklart! Link finner du ved å klikke HER.

Kommer du til å dele tips til hva du trenger til nyfødt, fødebaggen, barnerom, barnehagen og den type ting? 😊

Jeg har allerede delt mye av dette tidligere, men kommer nok helt sikkert til å gjøre det denne gangen også ja. Om du ikke allerede har lest de forrige innleggene finner du innlegget med hva jeg hadde i fødebagen HER, alt av interiør (deriblant en del fra barnerommet) HER og tips til hva du trenger til barnehagestart HER.

Lurer du på noe til neste uke?

Legg igjen en kommentar