Ukens spørsmål #94

Har du følelse på kjønn sjøl? 🙂

Jeg har egentlig følt veldig på jente hele veien, men det er kun fordi dette svangerskapet er så annerledes enn med Dennis, og ikke minst på grunn av det kinesiske fødselskartet og alle de andre kjerringrådene som tilsier at babyen er jente! 😊 De siste dagene har riktignok magefølelsen bikket litt mer mot gutt – blir spennende å se!

Er bildet her tatt på badet deres? Har du uansett lyst til å vise bilder av badene deres? Vi har flyttet inn i nytt hus med veldig “standardiserte” bad og jeg syns det er så vanskelig å dekorere og innrede dem!

Nei, bildet er faktisk tatt på toalettet på IKEA! Haha, pakket med meg kamera og kjolen da vi skulle på roadtrip hele dagen. Så smatt jeg inn på toalettet for å skifte til kjolen og ta disse bildene før vi gikk opp på kaféen hvor jeg kunne blogge før vi fortsatte ferden! Litt av en opplevelse 😅

Jeg delte noen bilder av badet vårt i DETTE innlegget, men det har vi altså ikke gjort noe med siden vi flyttet inn. Det er derfor nok så utdatert og «trangt». Veldig mye kræsjer og det passer heller ikke inn i stilen til resten av huset – spør meg igjen om 5 år 🙊

Syns lampene over spisebordet var kule, men er det mening at ledningen skal henge sånt?

Jeg har faktisk ikke koblet lampene enda, så i utgangspunktet nei, men så syntes jeg egentlig at det var litt kult når de hang slik. Haha, mye mulig jeg er den eneste som synes det da 😂 Vi får se hvordan det blir til slutt, men i dette huset pågår oppussingen i sneglefart for øyeblikket!

Hvorfor har ikke dere spisebord inne der med kjøkken avdelingen? Me tanke på avstand fra og til bordet fra kjøkkenet, og at det lille kontoret ditt er lagt til å ha spisebordet?

Vi hadde det der helt til for noen måneder siden, men synes liksom det funker fint å ha det der vi har det nå mtp plassen! Da det sto i selve spisestueavdelingen ble det så trangt med skapet på siden, og det skapet er litt for (pent og) nødvendig til at vi kan kvitte oss med det for bedre plass. Så da står det i alle fall slik en liten stund. Mye mulig vi bytter tilbake om en liten stund! 😊 På bildene under ser du hvordan det så ut da vi hadde spisestuen der du mener!

En ting til, vi og har bestilt samme stuebord fra jysk, syns det er så fint. Men det kubus bowl, kor har du kjøpt det???

Ja, ikke sant! Det er skikkelig fint. Skålen er en etterligning kjøpt på wish til en hundrelapp! Skikkelig fin og god kvalitet til tross prisen 😍

Blogger du fra PC eller mobil? 😁

Fra mac! 😊

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

En kommentar om “Ukens spørsmål #94”

Legg igjen en kommentar