Ukens spørsmål #93

annonse // nelly

Tights til 1500 kr, er du rik?

Som jeg skrev i DETTE innlegget har den ligget siden forrige svangerskap, og med tanke på hvor mye jeg brukte den da og samtidig hvor mye den kommer til å bli brukt nå synes jeg absolutt den er verdt det! Kvaliteten og komforten er også helt topp 😍

Har du begynt å spise karbo igjen? La merke til poteter i middagen din på både Egon og i går:)

Ja, etter at jeg ble gravid skjedde det noe med matvanene som gjorde at jeg ble ekstremt kvalm av alt med mye fett. Jeg taklet ikke lenger kjøtt og grønnsaker, men spiste nesten bare skiver de første månedene. Til slutt fant jeg ut at jeg rett og slett bare må ta en pause fra lavkarboen (samtidig som jeg fremdeles passer på å holde de verste karbohydratene på et minimum). Jeg skal riktignok tilbake til et lavkarbokosthold, men enn så lenge må jeg lytte til kroppen og det den trenger. ❤️

Hver gang jeg kommer inn på bloggen din, kommer det opp reklame av bloggen din på Facebook. Jeg er innom en del ganger om dagen for å se om du har lagt ut noe nytt, fordi jeg liker å lese bloggen din 🙂 Men er det mulig og ta det vekk slik at det ikke kommer opp hver gang jeg akkurat har begynt å lese et innlegg….osv. Blir så forstyrrende.. 🙁

Tusen takk for at du gir beskjed! Jeg skal se om jeg får fikset opp i det. Den skal ikke poppe opp så ofte ❤️

Hvor er tavlen fra?

Rusta! 😊

Er det ikke litt tidlig å se når man er i uke 12, 13 eller 14? Tipper gutt👼🏻

Kjønnet er synlig på ultralyd fra uke 14 😊

Skal du privat? Ordinær ultralyd er jo ikke før uke 18-19 😊

Ja, vi skal på privat ultralyd.

Kan du lage en sånn video som DETTE før du får vite kjønnet? hadde vært veldig gøy!

Så gøy! Skal se om jeg får muligheten til det!

Heii hvor er den grønne kjolen kjøpt😍 Den var så fin, har lyst på helt lik🤗 Veldig fin baby mage også♡

Tusen takk! Den er kjøpt på shein for et par år siden. Tror DETTE skal være riktig link. Om du ikke ønsker å bestille derfra har de en lignende på nelly HER. Tusen takk!

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

7 kommentarer om “Ukens spørsmål #93”

  1. Jofrid: Ja, føler veldig på jente. Men det er egentlig kun fordi dette svangerskapet er så annerledes enn med Dennis, og ikke minst på grunn av det kinesiske fødselskartet og alle de andre kjerringrådene som tilsier at babyen er jente! 😊

  2. Hei! Er bildet her tatt på badet deres? Har du uansett lyst til å vise bilder av badene deres? Vi har flyttet inn i nytt hus med veldig «standardiserte» bad og jeg syns det er så vanskelig å dekorere og innrede dem! Lykke til med ultralyd, krysser fingrene!

  3. Anonym: Nei, bildet er faktisk tatt på toalettet på IKEA! Haha, pakket med meg kamera og kjolen da vi skulle på roadtrip hele dagen. Så smatt jeg inn på toalettet for å skifte til kjolen og ta disse bildene før vi gikk opp på kaféen hvor jeg kunne blogge før vi fortsatte ferden! Litt av en opplevelse 😅

    Hm, jeg kan nok vise bilde av badet vårt ja, selv om jeg ikke synes det er noe pent. Naturligvis derfor dere har sett lite av det også, men det er originalt fra 70-tallet, så det sier vel sitt. Trenger riktignok litt tips til blant annet nytt stellebord, så tar det i samme slengen!

  4. Så hærlig at du valgte å ta med spørsmålet mitt♡ Må kjøpe meg en slik kjole eller 2. Tusen takk fir linker😍

Legg igjen en kommentar