Ukens spørsmål #92

Hvilken kake er den nederste? Oppskrift?

Den nederste kaken er verdens beste ostekake – både sukkerfri og lavkarbovennlig, men utkonkurrerer uten tvil alle typer ostekake. 😍 Skikkelig god! Oppskriften har jeg delt HER.

Har ikke så mye å gjøre med dagens innlegg, men spør likevel! Hvordan går det med stuebordet deres? Husker når du la det ut så var det mange som påpekte den dårlige kvaliteten og samme kommentarer er det mange av på jysk…så lurer på om du er fornøyd med et så langt? Sikler etter et lignende selv, men ble litt usikker etter alle de negative kommentarene om det

Jeg er superfornøyd! Jysk skal visstnok ha forbedret kvaliteten slik at disse ringene/flekkene ikke lenger kommer om man har noe varmt på det (som va det de fleste klagde over). Vi har ikke fått en eneste skade eller ripe i bordet, og er altså skikkelig fornøyde! Absolutt et veldig godt bord til en billig penge. 😍

Gratulerer så mye med dagen som var! Det så veldig godt ut! Hva serverte dere til middag? 🙂

Tusen takk! ❤️ Vi hadde ikke middag denne gang, bare kaker og kaffe. 😊

Hvilket kamera bruker du? 🙂 Er du fornøyd?

Jeg har to kameraer og flere ulike objektiver.

Det største kameraet mitt er det elskede speilrefleksen Canon EOS 7D. Dette bruker jeg hjemme og på alle bilder jeg planlegger en stund i forveien. Altså de jeg vil ha aller best kvalitet på. Fotoshoot, matlaging, interiør osv. Til dette kameraet bruker jeg objektivet Canon EF 50 mm f/1,8 mest, men om jeg skal ta bilder av interiør eller landskap bruker jeg vidvinkelobjektivet canon EF-S 10-18 mm f/4.5-5.6. Jeg har også et standarobjektiv (18-55 mm) som fulgte med kamera og et teleobjektiv som jeg ikke bruker like ofte (50-300 mm).

Det andre kamera er det nyeste i samlingen. Et perfekt to-go kamera. Dette bruker jeg når jeg er på farten, ute på reise, med på trening og på alle videoer. Dette har en genial flipskjerm, autozoom og veldig gode autoinnstillinger. Canon Powershot G7 X Mark II  heter det og det kan kjøpes HER! Dette er et lite og lett kompaktkamera som passer i lommen og gir skikkelig fine bilder!

Førstnevnte bruker jeg altså mest hjemme med manuelle innstillinger når jeg har god tid, mens sistnevnte brukes med autoinnstillinger på farten. Jeg er strålende fornøyd med begge og føler ikke jeg trenger noe mer enn dette!

Hvem vant konkurransen? Du sa du skulle trekke en vinner 19.nov 🙂

Vinneren er annonsert på facebooksiden min HER 😊

Hva er galt med Dennis? Stakkar liten 😫

Av hensyn til Dennis sitt privatliv ønsker jeg ikke å svare på akkurat det, og håper det går fint. Tusen takk for gode tanker ❤️

Skal du dra på julemarked med sykt barn?

Planen var å se an formen hans og været, men ja vi hadde tenkt å dra ut på julemarkedet selv om han var syk. Han hadde vært inne i stuen i over en uke uten å orke noe annet enn å se barne tv og sove. Da er det godt å komme seg ut og lufte seg litt, og få noen gode opplevelser. Godt innpakket i vogna selvsagt. Men nå viste det seg at det var storm og regnet sidelengs, så vi dro på Egon for å spise i stedet. 😊

Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

Legg igjen en kommentar