Slik har vi pyntet stuen til jul!

annonse // trademax

Huset vårt begynner smått å bli klar for julefeiringen! Jeg som hadde planlagt i ukevis å bruke hele 1.desember på å få på plass all julepynt, spille inn en koselig julefilm mens vi pyntet og sang – vel, virkeligheten slo til og jeg fant brått ut at om jeg i det hele tatt skulle få tid til å få julepynten opp fra kjelleren og inn i stuen måtte jeg gjøre det på kveldstid etter at Dennis var i seng. Så, beklager den julefilmen jeg lovet dere. Jeg skal heller prøve å få til en julehousetour når alt er på plass!

Og når vi nå først prater om interiør vil jeg gjerne benytte anledningen til å fortelle dere litt om bordene våre. Det er mange som har spurt om både sofabordet og spisebordet vårt! Jeg elsker dem begge, selv om de er i litt ulike stiler. Sofabordet er veldig rått, industrielt og minimalistisk, mens spisebordet er stilrent, moderne og i høyglans. Likevel føler jeg at de begge passer så godt inn i stuen vår.

Sofabordet vårt er kjøpt på Jysk, men jeg vil likevel anbefale dere DETTE bordet fra Trademax. Det er veldig likt vårt, men samtidig er det tyngre ettersom bordplaten er av ekte betong, så man slipper at det sklir om man har bena på bordet eller legger litt vekt på det. Det er det eneste «problemet» vi har med vårt. Spesielt etter at Dennis ble oppmerksom på at han var sterk nok til å dytte det rundt der han ville. Plutselig sto sofabordet nesten inne på kjøkken – haha!

Uansett, KullaBerg fra Trademax har ekte betongtopp og det sier seg derfor selv at det er litt bedre kvalitet over det enn vårt fra Jysk. Bordet kommer forresten også i en lys farge! Det kan kjøpes HER.


Spisebordet vårt er fra Bohus, men det er nesten helt makent DETTE fra Trademax som passer lommeboken litt bedre. Jeg ønsker meg forresten de samme stolene som blir brukt sammen med bordet på utstillingsbildet HER! Herlighet, det hadde blitt fint hjemme hos oss. Bordet er kompakt og i god kvalitet, med hvit høyglans bordplate – noe av det nydeligste som finnes! Er du redd for riper og skraper kan du enkelt legge en gjennomsiktig voksduk over, det har vi gjort!

Bordet kan også slås ut ved hjelp av en ekstremt praktisk ileggsplate som oppbevares i foten på bordet når den ikke brukes! Bordet forlenges enkelt på under ett minutt ved å løse klipsene på undersiden, skyve bordplaten fra hverandre på midten og opp kommer ileggsplaten! Supergenialt. Bordet kan kjøpes HER!

Trademax er en av landets ledende interiørsider både på utvalg og pris, så dersom du ikke har sjekket dem ut enda anbefaler jeg deg å gjøre det nå. Her finner du møbler og interiørdetaljer til hele hjemmet, både innendørs og utendørs. Samt et stort utvalg stuebord som jeg har gitt dere en liten smakebit på i dag.Her kan du se alle de andre stuebordene Trademax tilbyr!

✨🎄✨

2 kommentarer om “Slik har vi pyntet stuen til jul!”

 1. Hvorfor har ikke dere spisebord inne der med kjøkken avdelingen? Me tanke på avstand fra og til bordet fra kjøkkenet, og at det lille kontoret ditt er lagt til å ha spisebordet?
  Syns lampene over spisebordet var kule, men er det mening at ledningen skal henge sånt?

  Kan vi også få se bade?? skal pusse opp og trenger inspo! 😀 😀

  en ting til, vi og har bestilt samme stuebord fra jysk, syns det er så fint.
  Men det kubus bowl, kor har du kjøpt det???

 2. Gerda: Vi hadde det der helt til for noen måneder siden, men synes liksom det funker fint å ha det der vi har det nå mtp mye bedre plass! Da det sto i selve spisestueavdelingen ble det så trangt med skapet på siden, og det skapet er litt for nødvendig til at vi kan kvitte oss med det for bedre plass. Så da står det i alle fall slik en liten stund. Mye mulig vi bytter tilbake om en liten stund! 😊

  Jeg har faktisk ikke koblet lampene enda, så i utgangspunktet nei, men så syntes jeg egentlig at det var litt kult når de hang slik. Haha, mye mulig jeg er den eneste som synes det da 😂

  Jeg svarte på en kommentar om badet i spørsmålsinnlegget nå nettopp! Badet skal jeg få delt i løpet av uken, men det er ikke noe fint. Vi har ikke fått pusset det opp enda, og det er originalt fra 70-tallet, så det sier sitt.

  Ja, ikke sant! Det er skikkelig fint. Skålen er en etterligning kjøpt på wish til en hundrelapp! Skikkelig fin og god kvalitet til tross prisen 😍

Legg igjen en kommentar