Slik gikk ultralyden i dag!

Som dere allerede vet hadde vi ultralydtime i dag – endelig! En time vi booket for litt over en måned siden. Der skulle vi endelig få en nøyaktig termin å forholde oss til, og ikke bare «gjettedatoen» vi satte hos legen, som ble 19.juni. Vi skulle også få en ordentlig sjekk av babyen for å se at alt var som det skulle, og ikke minst få vite kjønnet.

Vel. Alt gikk ikke etter planen. Faktisk var det 1000 kjipe kroner å bruke. Vi var hele tiden klar over at termin kunne ha en feilmargin på +/- 2 uker, og jeg hadde såklart et lite håp om å være lenger på vei enn vi trodde. Der tok jeg feil! Jeg ble satt litt tilbake, og var derfor ikke innenfor grensen for når jordmoren ønsket å røpe kjønnet. Så til tross for at babyen var aktiv og lå fint tilrette ville ikke jordmoren si noe om kjønnet grunnet at hun kunne ta feil siden det var tidligere enn vi trodde.

Ikke misforstå, ja, det var en kjip beskjed å få, men det var likevel godt at hun ikke sa et bestemt kjønn, som senere kunne vise seg å være feil. Det er heller ikke lenge å vente til den ordinære ultralyden 10.januar – så det skal vi fint klare!

De GODE nyhetene er at vi nå har en eksakt termin å forholde oss til – 23.juni 2019 er altså den magiske datoen vi skal telle ned mot det neste halve året. Og så klart var det veldig deilig å få bekreftet at babyen inni der var frisk og utviklet seg fint akkurat som den skulle!

♥︎ ♥︎ ♥︎

En kommentar om “Slik gikk ultralyden i dag!”

  1. Min første er å født 23 juni😍
    Rart de ikke ville røpe var knappe 11 uker, da privat gynikolog kunne si kjønnet,å det stemte det;)

Legg igjen en kommentar