Nissefest i barnehagen!

I dag må jeg bare dele litt fra hverdagen til denne lille stoltheten min på halvannet år. Store gutten som allerede er halvveis i første barnehageåret sitt. Mammahjertet sprekker snart av stolthet og jeg forstår virkelig ikke hvor tiden blir av.

🎅🏻

Det var en liten nissegutt som løp stolt inn i barnehagen med nisseluen på halv åtte og matboksen foran seg i dag morges. I dag var det nemlig duket for tidenes nissefest! Som vanlig var Dennis helt med, og da han kom hjem igjen etter nok en eventyrlig dag gikk skravla i ett. Han hadde så masse å fortelle at det var så vidt han klarte å koble av i sengen nå for en times tid siden.

Det å se han trives så godt som han gjør gleder virkelig mammahjertet! Jeg er så imponert over den gode jobben de ansatte i barnehagen gjør. Overbevist om at det må være verdens beste barnehage – og tenk så heldige vi er som fikk plass i akkurat den! Dennis har utviklet seg helt enormt etter august, og det kan jeg garantert takke de flinke barnehageansatte for.

De finner på så mye spennende, kreativt og morsomt at jeg blir bare skikkelig imponert! Så, nå som det snart nærmer seg tiden for å søke barnehageplass – bor du i området anbefaler jeg Nordbygdene Bondegårdsbarnehage på det varmeste ✨

Legg igjen en kommentar