Nå kan du se hva vi gjør på en helt vanlig dag!

Den annet siste dagen av året går mot slutten, og straks kan vi ønske 2019 velkommen. Tenk det! Timene har flydd avsted i dag. Jeg har fått gjort mye spennende, som blant annet å bytte ut stellebordet vårt på badet, fulgt med på VM i lynsjakk, laget en ny rett av gårsdagens middagsrester, ryddet huset og dekket nyttårsbordet.

Dette og mye annet fra dagen vår kan du se på snapchat akkurat nå! Dennis og jeg har nemlig gjestet @supermammaene i dag, og det er alltid like hyggelig! Titt gjerne innom om du vil se hvordan en helt vanlig dag i vårt liv er.

Nyttårsbordet hadde jeg egentlig planlagt ned til minste detalj, men plutselig gikk den ene tingen etter den andre i vasken, og det ble seende helt annerledes ut enn jeg hadde tenkt. Jeg synes likevel resultatet er helt topp, og kunne ikke vært mer fornøyd. Borddekkingen viser jeg dere her inne i morgen, men om du er nysgjerrig finner du altså video både av dekkingen underveis, men såklart også resultatet, på @supermammaene på snapchat!

Nå skal jeg kaste meg rundt å få ordnet en deilig dessert til morgendagens feiring! Håper dere har hatt en like fin søndag som meg – ukens spørsmål kommer forresten senere i kveld!

Legg igjen en kommentar