Mine 8 mest populære blogginnlegg!

Jeg har nå samlet sammen de 8 mest populære blogginnleggene fra året som har vært. Har du fått med deg alle? Innleggene ligger i kronologisk rekkefølge, og det er så gøy å se hva som fenger mest. Det hjelper meg til å vite hva dere foretrekker å lese om: i hovedsak vektnedgang og lavkarbo.

Av naturlige årsaker blir det mindre skriving om akkurat de temaene nå, men jeg kommer selvsagt til å dele masse når baby i magen er født og jeg nok en gang skal begi meg ut på reisen til en sunnere kropp!

Mine 8 mest leste blogginnlegg i 2018

Jeg trenger hjelp!

Mitt aller mest leste og delte innlegg i løpet av 2018 er innlegget hvor jeg spør dere om hjelp angående jobbsituasjonen min.

LCHF: verdens beste ostekake!

På andreplass finner vi oppskriften på den digge ostekaken jeg har skrytt sånn av. Den er skikkelig god, lavkarbovennlig, gluten- og sukkerfri!

LCHF: hamburger med brød og dressing

En av de første lavkarbo-oppskriftene jeg delte med dere her inne. Gøy å se at den ble så godt mottatt. Denne smaker også helt fantastisk! Hamburgerdressingen kan brukes til mye mer enn bare hamburger, og brødene kan også brukes som brødskive/polarbrød!

Jeg veide over 100 kilo!

Innlegget fra i sommer hvor jeg røper hvor mye jeg veide på det meste og hele reisen ned dit jeg var kommet på dagen innlegget ble publisert.

Jeg har gått ned 36 kilo!

Et par måneder senere var jeg kommet meg enda lenger ned i vekt, og delte gleden over å endelig se 60-tallet igjen!

Mine 10 mest populære lavkarbooppskrifter

Her samlet jeg de 10 oppskriftene som var mest populære på daværende tidspunkt. Tror listen er omtrent lik enda også.

Full lavkarbo-ukesmeny!

Her delte jeg frokost- og middagsoppskrifter for ei hel uke med tips og triks underveis. Det ble veldig godt mottatt!

Forandringer i vår svarte stue!

Herlighet så mye som har skjedd i stuen vår siden februar. Det var måneden jeg delte dette innlegget som ble veldig populært etterhvert som månedene gikk.

Husker du alle innleggene?

En kommentar om “Mine 8 mest populære blogginnlegg!”

Legg igjen en kommentar