Juletre, majestetiske istapper og bronkitt!

Plutselig var det blitt lørdag igjen, og denne lørdagen tilbringes hos mamma. Vi har vært og plukket ut et nydelig juletre til stuen hennes i dag, og i skrivende stund tripper hun rundt for å henge opp de glitrende kulene på treet samtidig som hun nynner på julesanger! Det blir så fint ✨ Må vise dere en dag. Det nydeligste treet hun noensinne har hatt – og helt klart det vakreste ekte juletreet i denne byen!

Se forresten disse magiske og mektige istappene som vokser seg større og større for hver dag som går ute i hagen vår. Vannet renner ned fjellveggen vi har langs plenen, og danner disse majestetiske istappene. I dag måtte jeg forevige dem!

Ellers synes jeg det er helt rart å tenke på at det bare er ni korte dager igjen til julaften! Uheldigvis sliter jeg enda med disse bronkitt-greiene. Fryktelige hosteanfall som blir verst på kvelds- og nattestid. Kaster også opp en hel del for tiden på grunn av denne forferdelige hostingen. I tillegg føles ansiktet som det skal eksplodere når jeg hoster og når jeg bøyer med ned. Pluss at jeg går rundt med «hørselsvern» dag ut og dag inn. Tv-en må ekstra høyt, Christopher må rope når vi prater sammen, og jeg føler jeg lever i min egen lille boble!

Kan det høres ut som bronkitt?

Jeg har ikke fått det bekreftet av lege, men ettersom jeg er gravid og ikke kan få noe for det likevel ser jeg ikke vitsen med å dra til fastlegen. Det er likevel noe i samme dur som mamma hadde da hun fikk det bekreftet av lege for noen uker siden – og symptomene virker rett når jeg googler.

🎅🏻✨🎄 Ønsker dere alle en fantastisk førjulstid!🎅🏻✨🎄

Legg igjen en kommentar