Julaften vår i bilder!

Juletiden, og kanskje julaften spesielt, er et evig kaos. Hvert eneste år. Uansett. Spesielt etter at man har fått barn! Er det flere som er enige? La meg bare i korthet fortelle om vår julaften dette året. Den startet helt perfekt med en lykkelig, liten gutt som spiste fint, var i godt humør og lekte selv. Utover dagen ble det litt trøbbel med soving og enda litt senere bestemte han seg for å sette oss foreldre på prøve.

Han testet og testet, hylte og skrek. Jeg tuller ikke når jeg sier at det er den staeste ungen jeg noensinne har møtt. I nesten en time var det full skriking fordi han ikke fikk det som han ville, og like etter var han så trøtt at han aller helst burde sovet for å klare og holde ut på selveste julekvelden.

Vi fikk omsider gutten til å smile igjen, og alt så ut til å gå bedre. Jeg gikk opp for å fikse meg, og på dette tidspunktet var det vel omtrent en liten time til vi skulle være i juleselskap hos svigers. 10 minutter senere hører jeg at mamma roper nedenfra at Dennis har spyttet halvspiste nonstop på HELE skjorten sin! Dette selvsagt bare 40 minutter før vi skal være i juleselskapet.

Når jeg kommer ned holder pappaen til Dennis på å vrenge skjorten av gutten, mens mormoren tar i mot den for så å løpe inn på vaskerommet. Der kaster hun skjorten i vaskemaskinen på hurtigprogram. 20 minutter senere er alle sjokoladeflekkene borte, men den er så klart klissvåt! Skjorten som helst ikke skal i tørketrommel blir desperat kastet inn dit de neste 15 minuttene, og så kler vi Dennis i en halvfuktig skjorte under dressen og løper ut i bilen.

Akkurat i det klokken slår 17 ramler vi inn dørene hos svigers sammen med et hav av gaver og en liten gutt med fuktig skjorte. Heldigvis ble det jul likevel!

Bildene her er i fra julekvelden vår, og vi storkoste oss alle sammen med god mat og i godt selskap. Lillemann overrasket også alle med å holde seg våken helt til klokken halv ti på kvelden, og at på til med godt humør! Heldigvis løste det seg altså til slutt, med nyvasket skjorte som også ble tørr i løpet av kvelden 😉

Fortell meg gjerne en stresshistorie fra din julaften – enten fra i år eller tidligere!

Legg igjen en kommentar