Jeg selger 6 kilo stoff!

God onsdagskveld til dere!

Plutselig var enda en dag over, og jeg ligger nå i sofaen med bena høyt og en strålende samvittighet. Hele syrommet har i løpet av de siste dagene blitt tømt, sortert og noe av det har blitt ryddet inn igjen. Mye kommer riktignok ikke tilbake på det rommet ettersom det en dag blir omgjort til barnerom. Da kan det være lurt å begynne og slanke stofflageret allerede nå.

Alt dere ser på bildene over her ligger nå ute til salgs! Hjelp, det føles litt sårt må jeg innrømme, men jeg har så mye annet fint stoff, så det skal nok gå fint likevel. Uansett, om du kunne tenke deg å være med i budrunden finner du den HER. Du må først bli medlem av facebookgruppen «Stoffbitene«, og så kan du by!

Alt selges samlet og blir sendt i posten. Kjøper betaler porto, og budrunden varer til i morgen klokken 18.

Kunne du tenke deg noe av dette?

Legg igjen en kommentar