Jeg ønsker meg snø på julaften!

I dag har vi brukt ettermiddagen på å rydde rommet til minstemann. Vi gjorde det sammen alle tre, og det var så koselig! Det vil si, pappaen og Dennis bladde gjennom sangkort, leste bøker og kjørte tog på togbanen mens jeg ryddet. Vi fikk sortert bort klær som har blitt for små, pakket ned noen leker han har blitt for stor for og bært ut kommoden som sto på rommet hans.

Den står nå i gangen og inneholder varme strikkeklær, luer og jakker til minstemann! Helt genialt. Da får Dennis mer plass på gulvet i tillegg til at vi begynner å komme enda mer i orden i gangen.

Ellers vil jeg gjerne dele disse vakre vinterbildene med dere. Jeg knipset det egentlig i farten, helt uten planlegging, da jeg var på besøk hos mamma for et par uker siden. Hele hagen var dekket av rim og frost, og jeg kunne ikke annet enn å gå ut og forevige det vakre synet. Akkurat som om hele verden var satt på pause!

Det fikk meg også til å tenke på at vi enda ikke har hatt snø denne vinteren, noe som igjen får meg til å lure på om det blir ei hvit jul i år eller ei. Føler det blir mindre og mindre snø om vintrene for hvert år som går, og for å være ærlig kan jeg ikke huske sist det faktisk snødde på julaften. Krysser fingrene for år 2018!

❄️❄️❄️

Legg igjen en kommentar