I dag pyntet vi pepperkakehus!

I år har rampenissen funnet på flere hyggelige familieaktiviter i tillegg til rampestreker, og det synes vi alle er skikkelig koselig. Som for eksempel i dag morges hadde han lagt frem alt vi trengte og på brettet sto det at planen for timene etter barnehagen var å pynte pepperkakehus!

Vi hentet Dennis tidlig i barnehagen, og da vi kom hjem satte vi oss altså for å pynte huset. Dette gang valgte jeg å pynte delene før montering ettersom det er enklere for han å få til. Jeg var også litt i tvil om han var for liten til en slik aktivitet eller om det ville gå fint. Vel, jeg kan trygt si at jeg undervurderte han! Det gikk kjempe fint! Selv om han spiste mer enn han pyntet syntes han det var supermoro å feste både nonstop og seigmenn på taket. Han ombestemte seg gjerne flere ganger, tok de av, spiste dem og satte på nye. Skikkelig koselig.

Nå gleder jeg meg til å se hvordan huset blir seende ut til slutt! Tenkte jeg skulle prøve å feste hele huset med melis i stedet for smeltet sukker i år, ettersom det vil bli litt enklere å spise for en ettåring når huset til slutt skal knuses og nytes like over jul!

🎅🏻😍🎄

2 kommentarer om “I dag pyntet vi pepperkakehus!”

Legg igjen en kommentar