Har jeg gutt eller jente i magen?

I morgen er dagen – vi skal på ultralyd for å finne ut av kjønnet. Og så klart sjekke at alt er som det skal være – men det har jeg også gjort et par ganger tidligere hos legen. Senest for ei uke siden, så det jeg er mest spent på er om de klarer å se om jeg bærer en liten gutt til eller om det er ei jente denne gang.

Jeg merker at jeg har et mye mer avslappet forhold til dette svangerskapet enn med Dennis. Da var jeg inne på gravidappen flere ganger daglig og talte ned timer til ultralydene flere uker i forveien. Nå er det slik at det faktisk ikke hadde gjort noe å vente til den ordinære ultralyden i januar for å finne ut av kjønnet – haha. Litt kjipe penger når jeg ikke føler samme behov for å vite så tidlig, men nå er timen bestilt og jeg gleder meg såklart likevel!

En annen ting jeg synes er spennende med morgendagen er å få vite nøyaktig termin. Herlighet det skal bli deilig. Ikke fordi jeg går rundt og tenker på det hele tiden, men det er greit å vite hvor langt man egentlig er på vei! Tenk, plutselig kan det være jeg er i uke 17? Eller kanskje bare i uke 12?

Nei, jeg tror nok ikke feilmarginen kan være så stor, men jeg regner med å bli flyttet noen dager enten frem eller tilbake!

2 kommentarer om “Har jeg gutt eller jente i magen?”

  1. jeg hadde også to terminer (med fire ukers slingringsmonn), da jeg gikk gravid, ble satt fire uker tilbake, men da han kom, var han av såpass størrelse at jeg tror kanskje jeg var bittelitt lengre enn det ultralyden sa 🙂 Uansett spennende med svangerskap 🙂

  2. Spennende! Jeg ble satt enda mer tilbake på oul enn på tidlig ul. Totalt over to uker. Det er ganske mye, men siden jeg bare rakk å ha en mens etter sist fødsel så var det ikke så unormalt. Menstermin var 28. april, tidlig ul 5. mai og oul 14. mai. Fikk gutt juni 2017 og venter nå jente 💛 Spent på hva du venter, håper vi får vite snart 😃

Legg igjen en kommentar