Full av forventning og spenning!

Det var en spent, liten gutt som sto opp fra sengen sin i dag morges. Full av forventning over pakkekalenderen som fikk plass på tv benken kvelden i forveien. Den var han så heldig å få av mormoren sin, og da første pakke endelig kunne åpnes i dag gikk smilet nesten rundt.

Dette med jul og tradisjoner var skikkelig koselig i fjor, da jeg for første gang gikk inn i høytiden som mamma, men i år er det uten tvil enda bedre! Man opplever liksom magien rundt julen på en helt annen måte når man ser det gjennom sitt barns glitrende øyne – spesielt nå som Dennis er enda et år eldre og forstår mye mer enn i fjor. For ikke å snakke om at jeg går rundt og ruger frem enda et mirakel i magen min!

Ivrig og stolt pakket han ut en rull med mariekjeks i dag morges, og dermed var Desember-måned i gang – med kjeks til frokost. Jeg bare vet at dette kommer til å bli den beste julen hittil.

♥︎ juleglede ♥︎

Legg igjen en kommentar