Dette varmer hjertet mitt!

Herlighet, for en fin familie jeg har! Dette har helt klart vært den beste dagen hittil i desember, og julestemningen og -magien strømmer på. Jeg er så takknemlig og føler meg så heldig som har så gode mennesker rundt meg. Mennesker det ikke finnes et snev av ondskap i, men som tvert i mot stråler av godhet! Det er langt i fra en selvfølge, spesielt nå i juletiden, og det får meg bare til å føle meg ekstra heldig!

Blant mye annet kom morfar innom i formiddag med den fineste juledekorasjonen til meg! Det varmer hjertet mitt ✨ Snille, gode morfar! Tusen takk. Den står nå på det vakre trillebordet jeg har arvet fra han og mormor og kommer virkelig til sin rett!

I formiddag fikk vi også tilbringe noen dyrebare timer av den første dagen i juleferien sammen alle tre, før Christopher dro på jobb. Han har kun et par fridager resten av juletiden, og da gjør vi ekstra mye ut av de få timene vi har sammen ✨ Dennis og jeg koste oss riktignok i vårt eget selskap resten av dagen og lekte masse med alle bilene hans!

En helt, helt perfekt første dag denne juleferien!

Legg igjen en kommentar