Det gikk over all forventning!

På julaften i fjor kunne Dennis verken gå eller krype, og skjønte egentlig nok så lite av det som skjedde. Derfor overrasket det meg heller ikke at han ikke reagerte noe særlig på nissen. I år derimot forstår han veldig mye, og jeg var helt sikker på at nissen kom til å være skikkelig skummel sett fra Dennis sine øyne.

Der sjokkerte han oss fullstendig. For i det nissen kom inn døren løp Dennis bort til døråpningen for å se hvem det var som kom på besøk. Sekunder senere sto han rett foran nissen, studerte og kikket lenge. Med et smil om munnen! Da nissen begynte å dele ut gaver ble det hele enda kjekkere, og Dennis løp stolt bort til nissen når navnet hans ble ropt opp. Deretter fikk nissen både smil og kos!

Det var jammen gutten sin som elsket nissen, og i alle fall ikke en som var redd han. Faktisk var det så gøy at Dennis måtte løpe frem å hente mamma sin pakke også – bare for å få et ekstra besøk hos denne rødkledde mannen!

Det gikk helt klart over all forventning! 🎅🏻

Legg igjen en kommentar