Derfor har jeg skjult badet vårt!

OUR BATHROOM

Badet vårt har langt i fra samme stil som resten av huset. Vi har heller ikke gjort noe med det etter at vi flyttet inn for to år siden. Drømmen er riktignok å pusse det opp en dag. I første omgang på en litt billigere måte frem til vi får spart opp nok til å ta en totalrenovering.

I første omgang har jeg tenkt litt på å male flisene på gulvet i en mørk gråfarge, og muligens veggene i en lys gråfarge. Bytte ut speilet til et stort firkantet speilskap, og bytte baderomsinnredningen til en litt større med mer oppbevaring. Jeg hater den buede formen på den vi har nå da den er ekstremt upraktisk å møblere rundt, gir lite oppbevaring samt at jeg ikke synes den passer inn hos oss. En lang, rettvinklet som hadde gått helt bort til veggen på venstre side hadde vært perfekt!

I tillegg har jeg også et ønske om å bytte ut stellebordet til et mindre og mer praktisk. Det vi har nå tar veldig stor plass samtidig som det gir lite oppbevaringsmuligheter. Vi har bygget inn en ekstra hylle over stelletoppen, men spesielt under er det kun to digre hyller. Som både ser rotete ut og gir lite system.

Om noen har tips til kommodestellebord med gode skuffer som ikke tar all verdens plass, men likevel har en forholdsvis stor stelletopp over tar jeg gledelig i mot tips! Det eneste jeg elsker med stellebordet vi har nå er den store plassen på stelletoppen. Det er null problem å skifte bleie og stelle ettåringen der, og det er VIKTIG om vi går for et nytt stellebord.

Ellers er altså badet vårt lite, men fullt bruktbart. Jeg legger riktignok ikke skjul på at jeg gleder meg til den dagen vi får oppdatert vaskerommet i kjelleren, og gjort det om til et litt større bad med toalett, badekar og vask. Kombinert med vaskerom som det er i dag!

Har du tips til stellebord lignende beskrivelsen over?

Legg igjen en kommentar