Den perfekte søndagsfrokost!

Da vi sto opp i dag morges fikk jeg et spontant innfall om å lage vafler til helgefrokosten! Det er så lenge siden vi har spist vafler, og det er jo så godt, så da må det være greit å bytte ut brødskiven med dem en gang i blant. Til neste gang må jeg bare huske å handle inn brunost! Det var det eneste som manglet denne morgenen. Ellers var det godt humør på alle tre, spesielt etter at den gode frokosten hadde tatt plass i magen.

Vi dekket så klart på med barneserviset til Dennis – det synes jeg er så koselig, og vi gjør alltid det når vi har mulighet til å spise lunsj og frokost sammen. Noe som faktisk skjer altfor sjeldent! De eneste gangene Dennis er hjemme hos oss under frokost- og lunsjtider er i helgene, ellers er han i barnehagen, og Christopher jobber nesten alltid i helgene.

Derfor er det så koselig når vi endelig får muligheten til å tilbringe disse koselige stundene sammen som en familie!

Håper dere har hatt en like fin søndag som meg!

Legg igjen en kommentar