Årets julekjole med god mageplass!

reklame // nelly

Å finne julekjole i år ble med ett litt mer utfordrende enn ellers. Jeg kunne ikke bare velge og vrake mellom kjolene i klesskapet, men måtte også tenke på at det skulle være god plass til magen. Magen som på selveste julekvelden kommer til å romme både en baby og masse digg julemat.

Planen var egentlig å gå for den grønne kjolen som hører til svangerskapsoppdateringene, men så kom jeg plutselig over denne på ei salgsside og klarte ikke dy meg. Derfor ble det altså et bruktkupp til kun en hundrelapp som blir min julekjole i år.

Visste du forresten at det ikke er for sent å bestille hjem en kjole til julaften? Kun i dag har Nelly 25 % rabatt på alle kjoler! Om du er ute i siste liten med julekjolen er dette altså en fantastisk mulighet. Under viser jeg dere mine favoritter som jeg lett hadde gått for hadde det ikke vært for denne magen!

Ellers finner du ALLE kjolene HER.

1 HER – 2 HER – 3 HER – 4 HER – 5 HER – 6 HER

Har du julekjolen klar?

Legg igjen en kommentar