Vi kan ikke sette livet på vent

Hei på dere! Her hjemme skjer det mye, og Dennis er enda ikke frisk, men jeg har innsett at vi bare må finne en løsning likevel. Vi kan ikke sette livet på pause fordi han er syk, selv om jeg så gjerne kunne ønske det gikk. Tusen takk til dere som har ønsket han god bedring! Akkurat hvordan syk han er ønsker jeg ikke å utdype noe mer her inne av hensyn til Dennis sitt privatliv, men nå vet dere hvorfor jeg var borte så lenge og kanskje enda viktigere, hvorfor jeg kommer til å prioritere han over oppdateringer her inne i tiden fremover. Håper dere har forståelse for det, og at vi kan fokusere på noe annet nå!

Julen er tross alt like rundt hjørnet! I morgen er planen vår å dra på åpningen av Julemarkedet her i Haugesund, og allerede på lørdag kommer all julepynten frem! Det blir så koselig. Vår siste jul som tre – til neste år er firkløveret komplett!

Ønsker dere en fantastisk onsdagskveld ♥︎

5 kommentarer om “Vi kan ikke sette livet på vent”

  1. Anonym: Vi ser an formen hans i morgen, men ettersom han har vært inne i over ei uke nå tror vi det er godt for han å komme ut og lufte seg litt (godt innpakket i vogna 😅). Men som sagt så ser vi an formen 😊

  2. God bedring og kos dere❤️ selv er jeg sausa forkjølet og sengeliggende i 3 dager. Men i morgen blir det julegateåpning på meg og vesla. Trenger frisk luft og oppleve noe poditivt🎄🤶🎅

  3. Dra på julemarked dere🤩
    Tenker det at mamma å pappa har FULL kontroll på hva de gjør, så trenger ikke forklare seg på noen som helst måte!
    Håper dere får en fin desember mnd😍
    Masse masse god bedring til Dennis🤩❤️

Legg igjen en kommentar