Vi feiret ikke farsdag på søndag!

Jeg nevnte tidligere at vi startet dagen med en felles frokost, og det var vel en liten underdrivelse. Vi hadde nemlig fulldekket bord med masse glade farger, levende lys, gave til pappaen og musikk på i bakgrunnen. I dag feiret vi farsdag!

Christopher sine arbeidstider er veldig annerledes enn normalen ettersom han jobbet nesten hver eneste helg, og ellers lange dager/kvelder i ukedagene. Tidligste vakten hans starter klokken 12 og er ferdig klokken 21 liksom, så da sier det seg selv at vi må planlegge litt annerledes.

Som for eksempel farsdagen! Som vi faktisk ikke hadde mulighet til å feire før i dag! Fem dager på overtid. Det gjorde det riktignok ikke noe mindre koselig! Tvert i mot hadde vi det sååå fint. Det er så kjekt nå når Dennis er litt større, forstår mer og viser hvor stor glede han har av en felles frokost i forhold til ei skive i hånden her og der.

Vi satt faktisk med frokostbordet helt til det ble lyst ute, og nøt noen deilig timer med familietid!

En helt perfekt farsdag – dagen etter mammas bursdag!

2 kommentarer om “Vi feiret ikke farsdag på søndag!”

  1. Hei,
    Kanskje litt personlig spørsmål, men skriver det uannsett.

    Som jeg har forstått så kan dere ikke leve at blogg- jobben din, og det virker som Chirstopher jobber ganske mye.
    Hvordan fordeler dere økonomien? Eier dere huset 50/50? Eller eier Christopher mer da han har med stabil jobb/lønn i forhold til deg?

Legg igjen en kommentar