Ukens spørsmål #91

Leste i et innlegg at du skrev at dere hørte til Solvang skolekrets og at Solvang er kåret til byens beste barneskole? Hvor har du det fra? Kunne tenke meg å lest om det:)

Ja, det stemmer. Nå aner jeg dessverre ikke hvor man kan finne dokumentasjon på det, men vi fikk høre det mens vi gikk på Haraldsvang skole, like etter den ene elevundersøkelsen. Da ble det sagt at Solvang var byens desidert beste skole med tanke på trivsel og mobbing, og at de hadde vært øverst ganske lenge. 😊

Så fint juletre – hvor har dere kjøpt det?

Tusen takk! Det er kjøpt på coop extra 😊

Er dette en norsk film?

Nei, språket er amerikansk, men alt er filmet i Norge 😊

Nå når du tenker tilbake over det, hadde du andre symptomer på at du var gravid, eller var det bare tretthet?

Hm, godt spørsmål! Måtte tenke meg godt om nå, og husker såvidt at jeg hadde ørlite ømhet i puppene, men det trodde jeg bare kom av gangsperre i brystet etter all treningen på den tiden.

Kanskje litt personlig spørsmål, men skriver det uansett. Som jeg har forstått så kan dere ikke leve at blogg- jobben din, og det virker som Christopher jobber ganske mye. Hvordan fordeler dere økonomien? Eier dere huset 50/50? Eller eier Christopher mer da han har med stabil jobb/lønn i forhold til deg?

Det går fint. Vi eier huset 50/50 og har felles økonomi. Det er enklest for oss, og har fungert utmerket i snart fire år!

Jeg tenker at din helse er viktigere enn en blogg, så først og fremst ta vare på deg selv! Men når du orker så er juleforberedelser noe som jeg ville likt å lese om 🙂 Dere hadde rampenisse i hus i fjor, skal han komme i år også? Vi skal i gang med ham for første gang, og jeg tar gjerne i mot tips!

Tusen takk for tips! Juleforberedelser kommer absolutt, og det samme gjør rampenissen! Dette blir moro. 🎅🏻

Kjære deg,føler så godt med deg! Hadde det sånn i BEGGE svangerskapene mine, du som har en så fantastisk mann, kan ikke han hjelpe deg å ta det overflødige? 🙂 Jeg måtte virkelig bare si til meg selv hver dag dette er en kort periode, og ikke “for alltid” kjenner godt igjen det du skriver. Her hjalp det også noe med multivitaminer, spise små men oftere måltider å rett å slett gjøre det jeg fikk gjort. Syns ikke du skriver dårlig jeg 🙂 Graviditet og barn er alt oppslukende da 🙂 Lykke til videre 🙂

Tusen takk for gode tips og fin kommentar! Og ja, Christopher er skikkelig flink til å hjelpe til hjemme – både nå som jeg er gravid, men han har også vært flink til å ta del i husarbeidet helt siden vi flyttet sammen. 😍

Hvilken kake er den nederste? Oppskrift?

Den nederste kaken er ostekaken jeg nevner og linker til litt lengre oppe i innlegget 😍 Skikkelig god! Oppskrift HER!

Har ikke så mye å gjøre med dagens innlegg, men spør likevel! Hvordan går det med stuebordet deres? Husker når du la det ut så var det mange som påpekte den dårlige kvaliteten og samme kommentarer er det mange av på jysk… så lurer på om du er fornøyd med det så langt? Sikler etter et lignende selv, men ble litt usikker etter alle de negative kommentarene om det.

Jeg er superfornøyd! Jysk skal visstnok ha forbedret kvaliteten etter mange reklamasjoner med samme problem slik at disse ringene/flekkene ikke lenger kommer om man har noe varmt på det (som va det de fleste klagde over). Vi har ikke fått en eneste skade eller ripe i bordet, og er altså skikkelig fornøyde! Absolutt et veldig godt bord til en billig penge. 😍

Gratulerer så mye med dagen som var! Det så veldig godt ut! Hva serverte dere til middag?:-)

Tusen takk! ❤️ Vi hadde ikke middag denne gang, bare kaker og kaffe. 😊

Følte du skrev for en stund siden at moren din også spiste lavkarbo. Er det lavkarbo brød da?

Det stemmer! Vi spiste proteinbrødet fra Rema 1000 (lavkarbobrød) alle mann 😊


Lurer du på noe til neste ukes spørsmål?

2 kommentarer om “Ukens spørsmål #91”

  1. Solvang skole e bare helt fantastisk😊👏🏻beste skolen,utrolig flinke på å jobbe for å holde mobbing vekke,tar tak i ting med en gang om det er noe👌
    Har hatt 3 barn på den skolen,nå to igjen å dem alle har trivs utrolig godt der😊så Dennis å dere foreldre er heldig om det er Solvang han ender opp på😊

Legg igjen en kommentar