Slik fant jeg ut at jeg var gravid!

Vi hadde akkurat vært på en dagstur til Stavanger, og jeg plasserte rumpa godt i sofaen hjemme hos mamma. La bena på bordet og lente hodet bakover mens jeg slappet skikkelig av etter en lang dag i bilen. Jeg hører den lette galoppen fra Milo, mammas chihuahua nærme seg før han spretter opp i sofaen. Supergira og klar for å leke, som alltid. Men i det han nærmer seg meg forandrer han seg plutselig fullstendig!

I stedet for å logre rundt, slikke meg i ansiktet og være supergira labber han rolig bort til meg. Går forsiktig opp på fanget mitt. Plasserer bakbena mellom lårene mine og legger seg så oppover magen min med hodet hvilende øverst på magen. Der legger han seg og rører ikke en eneste muskel.

«Åh, så koselig!» utbryter jeg totalt uvitende. «slik har du ikke ligget siden jeg var gravid med Dennis!«, mamma kommenterer det også, vi smiler, og så ler vi det bort!

Med det samme samtalen er over og forbi begynner det å ringe ei bjelle. Jeg tenker tilbake og kommer plutselig på at det faktisk er en stund siden jeg hadde mensen. Men så skuer jeg tanken bort. Vi bruker jo prevensjon.

Jeg koser med Milo, som nyter det fullstendig, lukker øynene og er helt annerledes enn han pleier å være omkring meg. Plutselig skikkelig rolig og kosete, og jeg kan gjøre hva jeg vil med han uten at han rikker seg av flekken. Jeg tenker likevel ikke noe mer over hvor rart og merkelig dette egentlig er.

Helt til jeg kommer hjem til mitt eget hus, setter meg ned og tankene kommer tilbake. Jeg reiser meg opp igjen, stiv av nervøsitet, før jeg finner frem en av de mange graviditetstestene jeg alltid har liggende hjemme. Tar med meg den ene inn på badet og tisser på den.

Jeg rekker såvidt å dra opp buksa før to streker lyser i mot meg.

Milo hadde rett!

7 kommentarer om “Slik fant jeg ut at jeg var gravid!”

Legg igjen en kommentar