Se hva vi har gjort!

Nå er det en stund siden jeg har vist dere hagen vår. Den har jo blitt totalforandret denne sommeren. Da våren kom begynte vi endelig å dra opp og skjære ned alle de overvokste buskene. Den digre tujabusken som faktisk hadde vokst seg inn i strømledningen fikk vi også saget ned.

Nå har vi en deilig, åpen og luftig hage med mye plen som Dennis kan løpe på. Helt motsatt av hvordan den var før vi begynte prosjektet! Som jeg nevnte for et par uker siden fikk vi også besøk av onkelen min med gravemaskinen som hjalp oss å lage en ekstra parkeringsplass.

Når hagen plutselig ble så stor var det ingen problem å ta litt av plenen for å få flere parkeringsmuligheter. Jeg tror nok også jeg kommer til å ta flere bilder til dere en av dagene når vi har parkert bilen i carporten og hengeren er borte. Nå ble det tross alt litt vanskelig å se på grunn av det! Det er likevel ikke supervanskelig å se at det har skjedd noe?

Dennis elsker den nye hagen sin! Derfor blir det fort et par runder rundt blant annet sklien på vei til bilen.

Vi er storfornøyde alle sammen og gleder oss i massevis til å ta opp prosjektet på et senere tidspunkt. Da er planen å få et slags gjerde rundt hagen. Eller i hvertfall på kortsiden som skiller føysestativet fra parkeringsplassen. Og så ønsker vi å asfaltere hele gårdsplassen! Spennende. Tror det kommer til å bli veldig bra til slutt.

Fortell meg gjerne hva du synes om forandringen!

Legg igjen en kommentar