Plutselig ble vi skuespillere!

Et lite innblikk i vår hverdag for tiden! Rotete sofaputer, mye kos og enda mer kjærlighet. Vi er slitne hele gjengen, men forhåpentligvis får vi ladet opp i morgen! Da er det nemlig bursdagsfest. Jeg fyller 23 år, og gleder meg enda like mye til bursdagen min som jeg gjorde for 20 år siden. Men mer om det i morgen!

Jeg vil gjerne fortelle litt mer om det spennende vi var med på forrige torsdag ettersom jeg aldri rakk å si noe mer om det. Men vi var med i en scene i en filminnspilling med amerikanske skuespillere og filmcrew! Det var så spennende og ikke minst gøy å få et lite innblikk i hvordan det hele henger sammen og hvor mye arbeid som ligger bak hver enkelt scene i en film.

Dennis, Christopher og jeg hadde som oppgave å spille en lykkelig nabofamilie som pynter hagen med julelys. Vi koser oss derfor ute i hagen med nisseluer, og Dennis har nissedrakt over dressen, mens vi tar julelys på buskene. Hovedpersonen, en ensom og gammel mann, observerer oss trist fra kjøkkenvinduet sitt. Sterke kontraster!

Holy jail

Morgan er en 70 år gammel enkemann som sliter med å finne seg tilrette i sin nye tilværelse etter at kona gikk bort. Elendigheten når nye høyder når han kommer hjem og finner en saftig fartsbot i postkassen. Istedenfor å betale boten, velger han å sone fem dager i fengsel. Der treffer han gamle kjente, får nye venner og føler seg både nyttig og satt pris på. Faktisk trives han så godt at livet på utsiden blir en gedigen nedtur, og han gjør alt for å komme inn i varmen bak murene igjen.


Filmen kommer ut til sommeren, og jeg kommer selvsagt til å holde dere oppdatert med nærmere dato! Dette er så spennende.

2 kommentarer om “Plutselig ble vi skuespillere!”

Legg igjen en kommentar