Når skal vi gifte oss?

Etter at jeg ble gravid igjen har det kommet inn et par spørsmål om Christopher og jeg er forlovet, eller om vi har planer om å gifte oss. Det tenkte jeg å svare på i dette innlegget.

Da kan jeg starte med å si nei, vi er ikke forlovet, og vi kommer nok heller ikke til å gifte oss med det første. Ikke fordi vi ikke er sikre på hverandre, for det er vi absolutt, men vi ønsker ikke å stresse med det enda. Å gifte seg er noe man (forhåpentligvis) kun får oppleve én gang, og da er jeg veldig opptatt av å gjøre det så perfekt som mulig.

Vi vil derfor vente noen år slik at vi har økonomien i orden til å få akkurat det bryllupet vi ønsker oss, for ikke å snakke om at barna er så store at de skjønner hva som skjer og kan være med på feiringen. Jeg har også en liten drøm om å dra på bryllupsreise ei uke eller to, og det er noe jeg også ønsker å gjøre uten barn, kun for å pleie kjærligheten.

Å reise fra to små barn så lenge er noe jeg personlig ikke klarer å gjøre, og derfor blir det også naturlig at vi venter til barna er større.

Så konklusjonen er vel JA, vi kommer nok til å gifte oss en dag, men ikke før om en god stund. Skal jeg tippe sier om 5-10 år.

5 kommentarer om “Når skal vi gifte oss?”

  1. Du får si fra når det skjer, så skal du få en grei pris på hesteskyss til bryllupet! mvh Anne Katrine Eikrem (og jeg tror vi har pratet på facebook, så du finner meg sikkert

  2. Ok, da har det gått meg forbi. Jeg deltok bare på Instagram da det stod i instaposten at man også kunne det.

Legg igjen en kommentar