Jeg falt rett i bakken!

Okei, hvor skal jeg starte? Det har nemlig skjedd en hel del siden sist!

La meg bare starte med at jeg nå ligger strekk ut i sofaen og blir vertet opp på de beste måter av guttene mine. Formen er ikke noe å skryte av. Jeg føler meg sliten, slapp og utkjørt. Alt går rundt når jeg står og går, og føler meg i en ekstrem bakrus. Slik har det egentlig vært i hele dag, men det ble verst etter at jeg besvimte. Mest sannsynlig på grunn av et blodtrykksfall.

Det hele startet med at jeg lå i sengen. Formen var fremdeles dritt og jeg følte meg halvsvimmel uansett hva jeg gjorde. Da jeg reiste meg fra sengen for å gå ut i stuen kom jeg kun 2-3 skritt avgårde før alt gikk rundt, og så ble det svart. Jeg falt forover og landet på magen. Litt bekymret for lille, men jeg håper alt gikk bra! Det skal riktignok sjekkes på legekontroll i morgen tidlig. Ellers gikk det overraskende greit med meg, kun litt vondt i den ene armen. Ikke noe alvorlig.

Jeg er kjempe glad for at det gikk så bra som det gjorde, for jeg kunne tross alt knust ansiktet rett inn i den digre blomsterpotten som sto 20 centimeter til høyre for der jeg landet. Når det er sagt føler jeg meg altså ør, sliten, svimmel og ekkel. Hele opplevelsen var ekstremt ubehagelig, og noe jeg håper jeg slipper å oppleve igjen.

Frykten for at det samme skal skje når jeg bærer Dennis eller er med han alene har absolutt slått meg, men det nytter ikke å tenke slik. Håper jeg får noen svar hos legen i morgen, og kanskje noen tips og triks for å unngå enda et blodtrykksfall. Regner med det er noe jeg kan gjøre nå når jeg er oppmerksom på det.

Helt til slutt; vi har i ukesvis planlagt noe ekstremt spennende i kveld, så dere kan tro jeg er irritert på meg selv nå! Selv om det selvsagt ikke var min feil. Krysser fingre og tær for at jeg klarer å gjennomføre, så skal jeg fortelle dere alt om det i morgen!

6 kommentarer om “Jeg falt rett i bakken!”

 1. Det eneste jeg kommer på som du kan gjøre er å reise deg sakte og muligens sitte på sengekanten eller sofaen litt før du skal stå. Hørtes ikke spesielt godt ut å ramle framover på den måten, god bedring!

 2. Huff, ikkje noe kjekt når det går så langt som en besvimelse… Håper det bare var denne ene gangen! Lykke til på legekontroll 🙂
  Og så vil jeg bare dele min erfaring med deg. Jeg gikk på lavkarbo før og i starten av svangerskapet. Etter hvert som ukene gikk ble jeg mer og mer utmattet. Jeg fikk beskjed av min lege om å spise mer karbohydrater, og det var det eneste som hjalp mot mine blodtrykksfall og svimmelhet. Jeg besvimte også en gang før jeg «sluttet» med lavkarbo og heller fokuserte på et sunt kosthold. Vet ikke om det samme gjelder deg, ville bare tipse.

 3. Uff.. 🙁 hvis du enda føler deg svimmel/dårlig så er det bra du går til legen raskt. Fordi det KAN være virus på balansenerva som det så fint heter (vestibularis nevritt). Grunnen til jeg antar det er pga du beskriver at det surrer enda når du står/går, noe som er likt vestibularis nevritt..

  Jeg har hatt det for 1,5 mnd siden og ei jeg kjenner som er gravid har også det :/ håper jo for all del det «kun» er blodtrykksfall.. Lykke til! Ta det med ro <3

 4. Reis deg sakte og spis mer mat, drikk masse vann!! Og ta alle vitaminer som du trenger♡

  Lk og graviditet er noe jeg har hørt ikke er en bra ting, men det er det jeg har hørt. Så you do you.

 5. En ting som hjalp meg var å små spise(sunne varianter)Og nokk drikke:)Svangerskap nr 2 var helt anderledels enn nr 1,her.

 6. Jeg hadde dette i de siste 3 månedene før jenta mi kom til verden. Ekstremt ubehagelig og verste hendelsen var når jeg besvimte på do og våkna med vondt i kroppen fordi hodet hadde slått borti dobøtta, da ble jeg liggende for å kjenne etter «liv» i 20 min etp, gikk heldigvis bra. Har ingen tips annet enn å være mest mulig i ro, ligge og ha noen i nærheten av deg hele tiden. Alt forsvant med en gang vesla ble født, takk og lov. Var «bare» blodtrykksfall og skjedde flere ganger daglig tilogmed hos legen ;o

Legg igjen en kommentar