Jeg er nødt til å være ærlig!

Det er ingen hemmelighet, og dere har sikkert merket det for lengst. Jeg klarer ikke lenger å være like positiv og inspirerende som jeg egentlig ønsker. Føler at «stemningen» her inne er altfor negativ og tilgjort for tiden. Og med tilgjort mener jeg ikke at jeg faker noe, men jeg skal vel innrømme at jeg prøver å være litt mer positiv enn jeg egentlig er. Dagene går opp i røyk og jeg får nesten ikke gjort noen ting.

Formen er virkelig på bunn! Nå vil jeg ikke at dette skal bli nok et klageinnlegg, men jeg må bare si det som det er en gang for alle, og så vil jeg prøve å skyve det til sides og heller fokusere på det glade, positive og inspirerende. For det er altså ikke slik hverdagen min er nå.

La oss ta gårsdagen som eksempel. Vi sto opp klokken syv da lillemann våknet. Dekket på til en koselig felles frokost og hadde planene for dagen klare, men bare to og en halv time senere er energien min brent bort. Jeg må rett og slett legge meg igjen. Klokken 9.30 – verdens beste samboer tar seg av Dennis, og jeg våkner ikke igjen før kvart på tolv. Deretter klarer jeg såvidt å holde ut resten av dagen mens Dennis er våken, men like etter at han har lagt seg kl.19 om kvelden stuper jeg i seng. Og sovner igjen. Det er altså SÅ slitsomt! Og jeg føler ikke jeg får gjort noenting. Noe som igjen går utover stress og følelsen av å aldri strekke til.

Jeg oppdaterer veldig dårlig her inne. Bildene er spontane, mange av tekstene også. Kvaliteten er rett og slett elendig, og langt i fra slik jeg ønsker.

Nå har jeg riktignok fått tabletter for jernmangelen, og håper det hjelper litt på energien. Mest av alt håper jeg riktignok at blodtrykket snart stiger igjen, for dette her holder jeg virkelig ikke ut! Å gro et lite menneske eg slitsomt nok i seg selv, men med dette på toppen av det hele blir det omtrent ulevelig. Jeg kommer likevel til å prøve og legge inn et ekstra gir et par timer på formiddagene fremover, for å få opp kvaliteten her inne. Da har jeg i det minste én mindre ting å bekymre meg over.


Det jeg gjerne kunne hatt behov for var litt hjelp, tips og ønsker til hva dere vil lese om! Gjerne litt mer konkret enn trening, mat osv. Men om du vil jeg skal vise hva som befinner seg i kjøleskapet vårt for tiden – si det. Om du vil se hvordan vi skal pynter til jul – si det! Jeg vil ha masse, masse tips slik at jeg slipper å bruke så mye tid (som jeg i grunn ikke har nå når alt går til å lade opp) kun på planlegging.

Vil helt til slutt takke dere for at dere enda er her! Takk for at dere leser, og jeg lover å gjøre en bedre jobb fremover

6 kommentarer om “Jeg er nødt til å være ærlig!”

  1. Ikke undervurder hvor godt du skriver. Med dine skriveferdigheter kan du fenge lesere med innlegg med tanker om livet, hverdagen og graviditeten. Når du skriver godt, er det bare å skrive. Innleggene må ikke alltid ha et bestemt tema eller vise fram noe. 🙂

  2. Jeg tenker at din helse er viktigere enn en blogg, så først og fremst ta vare på deg selv! Men når du orker så er juleforberedelser noe som jeg ville likt å lese om 🙂 Dere hadde rampenisse i hus i fjor, skal han komme i år også? Vi skal i gang med ham for første gang, og jeg tar gjerne i mot tips!

  3. Kjære deg,føler så godt med deg!Hadde det sånn i BEGGE svangerskapene mine,du som har en så fantastisk mann,kan ikke han hjelpe deg å ta det overflødige?:)Jeg måtte virkelig bare si til meg selv vær dag dette er en kort perjode ikke,og ikke «for alltid» kjenner godt igjen d du skriver,her hjalp d også noe med multivitaminer,spise små men oftere måltider å rett å slett gjøre det jeg fikk gjort.
    Syns ikke du skriver dorlig jeg:) Graviditet og barn er alt oppslukende da:)Lykke til videre:)

  4. Kan du lage et innlegg om dennis sin første gang, første gang han satt selv, gikk selv, sa mamma osv😊

Legg igjen en kommentar