Forandringer i planene!

Det ble ikke noe julemarked på oss i går. Planen var å delta på åpningen av julemarkedet, for så å gå ned på Egon og nyte en deilig familiemiddag sammen. Men ettersom det regnet sidelengs med kraftig vind valgte vi å utsette akkurat den titten på julemarkedet til en av helgene nærmere jul. Egon hadde vi allerede reservert bord på, så da dro vi bare dit i stedet.

Det var super hyggelig, og heldigvis var Dennis i god form! Matlysten er ikke akkurat den beste enda, men han hadde med seg spisebamsen Otto som dere ser på ene bildet under her. Den har vært med å spist ofte nå de siste ukene ettersom Otto absolutt ikke er kresen, og gjerne vil smake på alt! Det gjør det litt morsommere for Dennis også å prøve og spise litt.

Faktisk gikk det så langt for noen dager siden at Dennis plutselig ropte ut at han ville ha mandarin. Christopher hoppet opp fra sofaen og stormet inn på kjøkkenet for å finne mandarin til Dennis. I håp om at han endelig ville spise litt! Da han kom tilbake med mandarinen ferdig skrelt i båter, var det bare Otto som ville ha. Haha! Så selv om han ikke spiste noe den gang, er det til stor hjelp at spisebamsen Otto alltid er sulten.


Under ser dere min rett i går – villfanget torsk! Herregud, den er god. Absolutt å anbefale om du skal spise på Egon i nærmeste fremtid!

Vi hadde en skikkelig hyggelig kveld med familien min og nøt et par timer på Egon med god mat i godt selskap!

2 kommentarer om “Forandringer i planene!”

  1. Kan jeg spørre om hvem som er pappaen din? Har hele tiden trodd at morfaren din er faren din😅 har lagt merke til at du ikke nevner han så ofte som resten av familien.. er det noen grunn til det? Du må ikke svare om du vil holde det privat😊

Legg igjen en kommentar