Er dette akseptabelt?

Okei, det er mulig dette blir som å banne i kirken, men jeg har altså en innrømmelse å komme med! I år velger vi å gå for kunstig juletre i motsetning til ekte som vi har hatt i alle år. Grunnen er rett og slett så enkel at jeg alltid har hatt lyst til å ha en juletradisjon som går ut på å pynte treet 1. desember hvert år. Etter at vi flyttet for oss selv og ønsket å starte denne tradisjonen har vi slitt med å finne steder de selger ekte juletrær så tidlig.

I tillegg er det selvsagt mye enklere, mer økonomisk (i det lange løp) og ikke minst finere med et kunstig juletre. Så, nå gjorde vi det altså! MEN jeg var litt skeptisk til hvordan dette treet så ut, og om man enkelt kunne se at det var kunstig, så da monterte jeg det rett og slett i går kveld noen få minutter etter at det kom i hus. Dere vet, bare for å sjekke kvaliteten!

OG DET VAR SÅ FINT!

Faktisk så fint at jeg ikke ønsker å ta det ned igjen 🙄 Så nå er altså spørsmålet mitt om det er akseptabelt å ha juletre i stuen midt i november? 🙈 Vi kommer eventuelt til å vente med å sette på mer pynt til den 1. desember. Men selve treet med lys tror jeg rett og slett at jeg bare lar stå fra nå, haha.

Hva tenker dere? Er det akseptabelt med jul i november?

5 kommentarer om “Er dette akseptabelt?”

  1. Ja!! Vi har alltid pynta treet første søndag i advent 🙈 Jula er jo så kjekk, kan aldri få nok 🤶🏼🎄 Du er heldige som bor med en som lar deg pynte så tidelig, sko ønske jeg å kunne det 😂

  2. Ja,tradisjonen som du skriver er jo å pynte 1 desember:)Åsså er det da du som bestemmer ikke blogg Norge 😎😊😊

Legg igjen en kommentar