En ny skatt i stuen!

Vanligvis ville jeg ventet til i morgen med å vise dere dette. Slik at jeg fikk tatt gode bilder i godt lys. Dette er imidlertid et unntak, for skatten må vises! Sjekk dette vakre barbordet jeg har fått arvet av mormor og morfar! Det er noe av det fineste jeg har sett, og synes det passer helt perfekt inn i stuen vår.

Da hun spurte om jeg ville overta bordet var jeg neimen ikke vond å be. Se bare hvor flott! Gullrammen og de mørke glassplatene gir bordet et helt unikt og eksklusivt preg som jeg bare elsker. Det eneste jeg sliter med å finne ut er hvordan jeg skal dekorere det. Jeg vil ikke at det skal være for mye dill, men samtidig bør det stå noe på det. Kom gjerne med forslag!

Ellers kan jeg ikke unngå å kommentere elefantbildet som endelig har fått hedersplassen tilbake. Jeg har flyttet litt rundt på det, men på et eller annet vis havner det alltid tilbake på stueveggen igjen. Synes det gjør seg så godt der.

Med det samme kan jeg også vise dere den nye taklampen over kontor/lekedelen av stuen. Vi kjøpte lik den vi har over sofabordet sist vi var på IKEA, og jeg synes det gir en mye bedre helhet i stuen. Den vi hadde over her tidligere har vi flyttet inn i gangen! Den vil jeg gjerne vise dere i morgen, for der har det også skjedd saker og ting siden sist!

Hva synes du?

En kommentar om “En ny skatt i stuen!”

  1. Så fin den var og så unikt å kunne arve😃

    Jeg har et spørsmål: hva gikk den ordningen du mistet i barnehagen ut på? I forhold til praksis og fagbrev? Syns du nevnte at dette ble tatt bort mens du var i permisjon. Nå har det blitt vedtatt ny lov om praksisplass i ordniært arbeid som leder til da og fagbrev. Du får full lønn og eneste kravet er ett år arbeidserfaring. Dette går jo ut på det samme. Kunne dette være noe for deg?

Legg igjen en kommentar