En liten oppdatering

Jeg må bare innom en rask tur for å takke alle dere som klikker dere inn til tross for ingen oppdateringer. Jeg er så takknemlig for at dere enda er der og at dere venter, så lover jeg å gjøre en god jobb når jeg er tilbake. Det er riktignok ikke helt enda. Formen til Dennis er virkelig dårlig, og dagene går til legebesøk, kosing, legevakten og trøsting. Vi håper at han snart er frisk igjen slik at vi kan fortsette med hverdagen, for dette her er skikkelig vondt og slitsomt både for oss, men selvsagt spesielt for den lille kroppen til Dennis!

♥︎

6 kommentarer om “En liten oppdatering”

  1. usj da, masse gode bedringer! (dere får trøste dere med det at når først det skal være gærent og sykdom, så er det bedre at dere gjør det «unna» nå, enn i jula…

  2. God bedring til lille fine dennis❤️ Slitsomt for mammahjertet å se skatten sin ha det vondt. Håper han blir frisk fort😊

Legg igjen en kommentar