Det aller første magebildet!

Først av alt lurer jeg på en ting; er det for tidlig å begynne med svangerskapsoppdateringer allerede eller synes dere bare det er spennende? Da tenker jeg på slike ukesoppdateringer som jeg hadde med Dennis der jeg forteller litt om hvor stor lille i magen er, hvor langt jeg er på vei, hvordan formen min er, prater litt om uken som har vært, hva som skjer i magehuset, neste kontroll og lignende.

Legg igjen en kommentar, jeg vil gjerne høre DIN mening!


Og så over til det jeg gjerne ville dele med dere: det aller første magebildet!

Man hører ofte om dem som sliter med å holde graviditeten skjult frem til uke 12 nettopp på grunn av at magen titter frem, og nå forstår jeg akkurat hvorfor! Jeg som trodde magen kom fort til syne med førstemann. Vel, denne gang er det enda verre! Noe som visstnok er normalt om man har vært gravid tidligere ettersom magemusklene ikke holder igjen på samme måte som med første.

Likevel må jeg si at det er et sjokk å kikke i speilet hver gang jeg går forbi. Jeg synes nesten det går litt for fort! Selv om det naturligvis bare er koselig med en liten babybump.

Når jeg sammenligner med svangerskapet med Dennis er magen litt større enn den var på samme tid med han, men samtidig har jeg kun gått opp 1 kilo i forhold til 4 (!) kilo på denne tiden med førstemann. Det gjør meg bare enda sikrere på at lavkarbolivsstilen min kommer til å holde kroppen sunn og innenfor normal vektoppgang i løpet av disse ni månedene.

Krysser fingre og tær for at jeg slipper å legge på meg nye 35 kilo denne gangen også! Nå ble det mye fokus på vekt her. Og dere må ikke misforstå og tro at jeg tenker mye på dette, for det gjør jeg i grunn ikke. Det viktigste er selvsagt at lille i magen har det bra, men jeg synes også det er viktig at jeg har det godt med meg selv i en SUNN og sterk kropp.

2 MONTHS

Is it a bump or just carbs?

Just kidding, I’m on lowcarb

Husk å legg igjen en kommentar om du vil lese svangerskapsoppdateringer allerede eller om jeg skal vente noen uker?

17 kommentarer om “Det aller første magebildet!”

 1. vil gjerne få svangerskaps oppdatering allerede nu, kanskje du en gang i måneden kan sammenlign det her svangerskapet med dennis sitt? har vørt spenende å sett!

 2. Vil gjerne få svangerskaps oppdatering allerede nu, kan du samenlign svangerskapet hær i forhold te det med dennis en gang i måneden kanskje? Har vært super koselig i alle fall💕

 3. Vil gjerne lese svangerskaps-oppdateringer😃 Vi planlegger selv å bli gravide i nermeste fremtid og jeg synes det er så spennende. Gratulerer så mye😄 PS! Syns det hadde vært kult om du fortsatte med «formoppdatering» hver 1. Men at magen/vekten nå går oppover 😀 God helg til deg.

  Til ukas spørsmål: hvordan fant du ut at du var gravid? Og hvor lenge har du visst det? Tar du oss med på oppussing av nytt barnerom?

 4. Vil gjerne ha svangerskapsoppdateringer allerede 🙂
  Lurer bare på noen ting til ukens spørsmål:
  Husker at du for en periode siden hadde en uke med mye trening, kurs, generelt veldig hektisk. Visste du at du var gravid da?

  Hva var grunnen til at du tok en test? Siden du hadde uregelmessig menstruasjon, reagerte du kanskje ikke da den uteble?

  Husker at du for en stund siden ventet på svar på et jobbtilbud, kommer du til å takke nei nå pga. graviditeten hvis du får jobben?

  Hvordan reagerte Christopher på graviditeten?

  Hva gleder du deg mest til med graviditeten, og hva gruer du deg til?

 5. Hadde også et annet spørsmål: Husker at Christopher var i en slåsskamp på en fest for rundt ett år siden, har det vært rettsak? Eller venter dere ennå? Hva ble eventuelt utfallet, vil han få noen form for erstatning?

 6. Endelig en grunn til å les bloggen din igjen😊 begynte å følge deg når du var gravid med dennis, da jeg selv var gravid. Men når du begynte å blogge om lavkarbo og Fitness så slutta jeg 😴Men nå skal jeg begynne fult igjen. Elsker graviditets oppdateringer 😄👏🏼

 7. Start med oppdateringer nå. Gjerne en og annen uke der du viser magen på video som i forrige svangerskap 🙂

 8. Ja til updates! Er selv gravid for første gang og like langt som deg så det blir veldig gøy å følge med😄😄

 9. kan du fortsette med formoppdatering den 1? hadde vært gøy å se nå som du trener å spiser lavkarbo mens du er gravid.

  Visste du at du var gravid når du starta på fitness dietten?

 10. Jaa til oppdatering allerede nå 🤗☺ er så gøy å følge med på sånt. Og vi er jo ca like langt på vei 😀 spent på hvilken uke du er i. Morsomt om vi er i samme uke da 😅😅

Legg igjen en kommentar