Bildedryss fra gårsdagens feiring!

Tenkte jeg kunne dele et lite bildedryss fra gårsdagens feiring! Da samlet vi nemlig familiene våre for å feire bursdagen min som var på torsdag som var. Kjempe koselig!

I år har jeg faktisk hadde bursdagsuke i stedet for bare én bursdag. For i tillegg til selve bursdagen og gårsdagens feiring dro også Christopher og jeg på date på lørdag – nettopp for å feire! En etterlengtet date med barnefri, mat på Egon og biljard helt på slutten.

Kakebordet

Noe av det beste med selskapet må være kakebordet! 3 av 6 kaker var sukkerfri og lavkarbovennlige. Ostekaken helt til venstre og oreokaken helt til høyre lagde jeg i helgen, og de ble akkurat like gode som jeg håpet! Oppskrift på ostekaken finner du HER, den har jeg laget mange ganger, og blir alltid like vellykket. Oreokaken prøvde jeg meg på for aller første gang, og den ble jeg også veldig fornøyd med. Gleder meg til å dele oppskrift på den med dere i morgen!

Suksesskaken helt oppe til venstre var den siste av de sukkerfrie, og den var det min kjære mormor som lagde. Skikkelig god den også!

En skikkelig fin feiring som rundet av «bursdagsuken» – haha!

6 kommentarer om “Bildedryss fra gårsdagens feiring!”

  1. Har ikke så mye å gjøre med dagens innlegg, men spør likevel! Hvordan går det med stuebordet deres? Husker når du la det ut så var det mange som påpekte den dårlige kvaliteten og samme kommentarer er det mange av på jysk…så lurer på om du er fornøyd med et så langt? Sikler etter et lignende selv, men ble litt usikker etter alle de negative kommentarene om det

  2. Anonym: Jeg er superfornøyd! Jysk skal visstnok ha forbedret kvaliteten slik at disse ringene/flekkene ikke lenger kommer om man har noe varmt på det (som va det de fleste klagde over). Vi har ikke fått en eneste skade eller ripe i bordet, og er altså skikkelig fornøyde! Absolutt et veldig godt bord til en billig penge. 😍

Legg igjen en kommentar