Ærlige avsløringer om lavkarbolivsstilen min!

Jeg skal være helt ærlig med dere å si at jeg egentlig sliter litt med å holde på lavkarbolivsstilen min nå etter at jeg ble gravid. Det som har gått lekende lett er plutselig blitt veldig vanskelig, og jeg tenker daglig på all mulig høykarbomiddag jeg gjerne vil spise. Mistenker at det har med graviditetshormonene å gjøre. Mat- og drikkevanene er jo ofte i endring når man blir gravid!

Jeg har likevel ikke tenkt å gi opp altså! Målet er å spise lavkarbo gjennom hele svangerskapet, og det vil jeg klare. Det er så mye sunnere og bedre for kroppen min, så nå gjelder det bare å holde ut når det er vanskelig.

Jeg har riktignok gjort noen tiltak for å gjøre det litt enklere. Som blant annet å kjøpe inn Proteinbrød fra Rema 1000 for aller første gang. Plutselig har den middagselskeren som jeg er begynt å foretrekke brødskiver fremfor nakkekoteletter. Proteinbrødet til Rema 1000 er en god redning! Lavt på karbo og et supert alternativ til vanlig brød.

Lett is har jeg også i fryseren. Boksen er riktignok allerede halvtom ettersom jeg har laget meg en skikkelig digg sjokolademilkshake nå nettopp! Deler oppskriften med dere en av dagene. Ellers har jeg et sug etter supper – så i morgen blir det blomkålsuppe med ristet brød til middag! Mmmm..

Bildene i innlegget er fra gårsdagens middag, og oppskriften finner du HER!

4 kommentarer om “Ærlige avsløringer om lavkarbolivsstilen min!”

  1. Du kan vel med fordel legge deg på en mer moderat lavkarbo diett nå som du er gravid, og unne deg noe mer karbohydrater enn du ellers ville gjort. Det er vel ikke helt bra, eller anbefalt for gravide og ammende å være i ketose.

  2. Silje: Å være i ketose som gravid eller ammende er absolutt ikke farlig HVIS man har hatt denne livsstilen en stund før svangerskapet. Da er kroppen vandt til det, og sjansen for blandt annet svangerskapsdiabetes er omtrent ikke-eksisterende 😊

    Det som er farlig er å gå fra et høykarbokosthold til et lavkarbokosthold/ketose like før eller underveis i svangerskapet 😊

  3. Hei, og gratulerer med graviditeten! Sø gøy! Jeg anbefaler deg søsken vogn, jeg er hjemme med min på 16 mnd og passer også gutten til min søster han er 2 år og 4 måneder. Vi bruker vognen daglig både til butikk men også når det er soving. Eventuelt kan du ha en søsken vogn som over men også bare kjøpe ett enkelt understell som er til en, da kn du klikke bagdelen over på den single delen eller sitte delen som dennis beuker om hn skal på tur i vognen alene 🙂 dette har jeg og er super deilig 🙂 bruker den single understellet når jeg ikke er dagmamma og bruker dobbeltvognen ellers ☺️

Legg igjen en kommentar