VIDEO ⎮ slik reagerte familien min på graviditeten!

Flere av dere har lurt på hvordan familien min reagerte da jeg fortalte om graviditeten, og det vil jeg gjerne vise dere nå! Jeg fikk nemlig rigget til et kamera og filmet dem i skjul! Men før dere ser videoen vil jeg bare nevne at de allerede visste om at jeg var gravid, men at jeg skulle ta abort. Jeg fortalte dem med andre ord fra dag én at planen var en abort.

Både mamma og lillesøster ble ekstremt satt ut og sa det var opp til meg å velge, at de skulle støtte meg og at jeg måtte være helt sikker. Men det var absolutt ikke vanskelig å lese dem etter at de fikk beskjeden. Ingen av dem likte tanken på at vi hadde bestemt oss for å ta abort.

Derfor kan dere jo tenke dere hvordan reaksjonene ble da de fikk vite at vi skulle beholde likevel!

Snurr film.

Hele videoen er filmet med DETTE kamera.

♥︎ verdens fineste mamma og lillesøster ♥︎

7 kommentarer om “VIDEO ⎮ slik reagerte familien min på graviditeten!”

  1. Haha så skjønne hu Marthe😍 Gratulera så masse!❤️

  2. For en herlig film, begynte å gråte av reaksjonen til søsteren din.
    Masse lykke til videre, gleder meg til å følge med videre <3

  3. Gratulerer så mye! Hadde ikke klart å ta abort selv! 😓
    Du er ung og kan gjøre ganske så mye etter graviditeten selvom det kan være tunkt, men stå på! Du har en helt syk viljestyrke! ♥️

Legg igjen en kommentar