Vi trengte en skikkelig prat!

Hvor ofte kler du på deg jakke og sko bare for å gå tur? Ikke tur for treningens del, men tur for opplevelsens del. Jeg skal innrømme at det skjer altfor sjeldent, men om jeg først tar meg tid til det får jeg dobbelt så mye tilbake. Det har hendt litt på privaten den siste tiden, så her i forrige uke tok Christopher og jeg på oss ytterklærne kun for å gå en tur, nyte naturen og prate sammen.

Det gjorde så godt for kropp og sjel. Ikke bare fikk vi beveget oss ute i frisk luft, men vi fikk også virkelig pratet sammen, noe vi er altfor dårlige til i hverdagen. Det blir fort overfladisk prat, sosiale medier og lettvinte løsninger i en travel hverdag, når vi egentlig burde satt oss ned med en god middag, levende lys og bare hygget oss i hverandres selskap.

Det kan absolutt være et mål for minst én kveld hver uke!

Spesielt nå om høsten vil jeg egentlig påstå at det knapt finnes et bedre tidspunkt å dra ut på tur. Opplev, opplev og lev. Det høres kanskje skikkelig tullete ut, men gud det er godt altså!

Jeg har fått noen spørsmål om jakken min, og som jeg nevnte i forrige uke er den fra cubus! Skikkelig god, fin og varm!

min fine mann

Ser dere forresten strømpebuksen? Dere som har fulgt meg en stund har nok fått med dere at jeg egentlig ikke kan fordra strømpebukser. Den siste tiden har det derimot skjedd en skikkelig rar endring, og jeg elsker tanken (og følelsen av) å kle meg i kjoler hele året.

Selvsagt tilpasset sesong. Strømpebuksa jeg har på meg her er 100 % ull, og det samme er kjolen jeg har over. Jakken er skikkelig varm i likhet med skoene. Dermed fungerte antrekket utmerket, noe som gleder mitt nye strømpebukse-liv godt!

2 kommentarer om “Vi trengte en skikkelig prat!”

Legg igjen en kommentar